Bluetooth-adapter Inschakelen

Inhoudsopgave:

Bluetooth-adapter Inschakelen
Bluetooth-adapter Inschakelen

Video: Bluetooth-adapter Inschakelen

Video: Bluetooth-adapter Inschakelen
Video: Как установить Bluetooth на компьютер или ноутбук? 2024, April
Anonim

Bluetooth is een specificatie van draadloze netwerken die communicatie mogelijk maakt tussen pc's, mobiele telefoons, printers, laptops, joysticks, koptelefoons, headsets met behulp van een goedkope en betaalbare radiofrequentie.

Bluetooth-adapter inschakelen
Bluetooth-adapter inschakelen

instructies:

Stap 1

Schaf een speciale bluetooth-adapter aan om je mobiele telefoon en computer aan te sluiten. In de regel worden ze aangesloten via de usb-poort, dus de kit moet speciale software en een stuurprogramma bevatten. Sluit het apparaat aan op de poort, plaats de schijf met stuurprogramma in het station en voer het bestand setup.exe uit. Ga vervolgens akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst, selecteer een map voor installatie en klik op "Installeren". Start vervolgens uw computer opnieuw op.

Stap 2

Klik op de snelkoppeling Bluetooth Places, de wizard Bluetooth-verbinding wordt gestart. Selecteer waar u de snelkoppelingen wilt plaatsen, klik op Volgende. Voer in het volgende venster in het daarvoor bestemde veld de naam in van uw computer die op het netwerk wordt weergegeven, evenals het type machine - laptop of desktop.

Stap 3

Klik volgende. In het volgende venster wordt de Bluetooth-installatiewizard gestart. Selecteer in het venster de services die door uw adapter worden ondersteund. Het is beter om alle vakjes aan te vinken wanneer u de Bluetooth-adapter op de computer aansluit. Configureer de parameters van individuele services naar behoefte, selecteer hiervoor de optie en klik op de knop "Instellingen". Het is raadzaam om "Encryptie" in alle instellingen in te stellen om de procedure voor ongeautoriseerde toegang tot uw informatie te bemoeilijken.

Stap 4

Schakel alle Bluetooth-apparaten in en stel ook de optie "Zichtbaar voor iedereen" in, klik op "Volgende". Alle momenteel beschikbare apparaten worden op het scherm weergegeven. Selecteer degene die je wilt en klik op Volgende. Aan het begin van de interactie van alle apparaten moet authenticatie worden uitgevoerd. Voer in het veld Pincode een reeks cijfers in en klik op Koppeling starten. Voer dezelfde cijfercombinatie in het apparaat in. Daarna verschijnen alle beschikbare functies op de aangesloten machine.

Stap 5

Koppel andere apparaten op dezelfde manier aan de computer om de verbinding met de Bluetooth-adapter te voltooien. Om via dit apparaat een verbinding met internet tot stand te brengen, moet u extra speciale software installeren of een van de telefoondiensten, inbelnetwerken, gebruiken.

Aanbevolen: