Een Nummer Deblokkeren?

Inhoudsopgave:

Een Nummer Deblokkeren?
Een Nummer Deblokkeren?

Video: Een Nummer Deblokkeren?

Video: Een Nummer Deblokkeren?
Video: Onbekend telefoonnummer blokkeren | Samsung & You 2024, April
Anonim

Hoe een telefoonnummer te deblokkeren wanneer het is geblokkeerd door een operator. Laten we eens kijken naar twee opties voor het deblokkeren van een telefoonnummer: wanneer het nummer rechtstreeks aan u wordt uitgegeven en als het nummer aan een andere persoon wordt verstrekt.

kak-razblokirovat-nomer
kak-razblokirovat-nomer

Het is nodig

De aanwezigheid van een identiteitsbewijs

instructies:

Stap 1

De noodzaak om telefoonnummers te deblokkeren is de laatste tijd aanzienlijk toegenomen. Veel operators denken er al serieus over na om in de gebruikersinterface van de abonnee de mogelijkheid te introduceren om dergelijke acties op afstand uit te voeren. Hoewel dit allemaal aan de gang is, blijft de noodzaak om het telefoonnummer te deblokkeren hetzelfde. Tegenwoordig zijn er twee manieren, die u elk helpen om weer toegang te krijgen tot het gebruik van de simkaart.

Stap 2

Er is maar één manier om vandaag een telefoonnummer te deblokkeren - neem contact op met het vertegenwoordigingskantoor van uw mobiele operator in uw stad. Hiervoor heeft u alleen een paspoort nodig. Op kantoor moet u de manager de reden voor het blokkeren van uw telefoonnummer duidelijk maken. In de regel treedt in de meeste gevallen blokkering van de SIM-kaart op als gevolg van het niet gebruiken van het nummer door de abonnee. Verschillende mobiele operators hebben verschillende duur van inactiviteit van de SIM-kaart voordat ze worden geblokkeerd (voornamelijk van drie maanden tot zes maanden). Nadat u contact heeft opgenomen met het kantoor van de operator, wordt uw bestaande simkaart gedeblokkeerd of krijgt u een nieuwe met behoud van het oude nummer.

Stap 3

Als het telefoonnummer bij aankoop aan een andere persoon is verstrekt, ziet de situatie er iets anders uit. Deze keer moet u het kantoor van uw operator bezoeken met de persoon aan wie het telefoonnummer oorspronkelijk is uitgegeven. Bij het ontgrendelen van een simkaart is het ook noodzakelijk om een paspoort te hebben van de persoon die volgens de documenten de eigenaar is van het herstelde nummer. Er moet aan worden toegevoegd dat het niet altijd mogelijk is om telefoonnummers te deblokkeren - in zeldzame gevallen, op het moment dat u contact opneemt met het kantoor van de telefoniste, is de telefoon mogelijk geregistreerd bij de nieuwe eigenaar.

Aanbevolen: