Hoe Een Pincode Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pincode Te Deblokkeren
Hoe Een Pincode Te Deblokkeren

Video: Hoe Een Pincode Te Deblokkeren

Video: Hoe Een Pincode Te Deblokkeren
Video: Unlock Pin Lock On Android 2021 - By Tech same tv 2024, April
Anonim

De pincode wordt gebruikt om de simkaart en bankrekening van uw telefoon te beschermen tegen vreemden. Maar als banken hun klanten niet aanraden de pincode op te schrijven, dan kun je de telefoon niet deblokkeren zonder de pukcode die op dezelfde plek als de pincode staat aangegeven.

Hoe een pincode te deblokkeren
Hoe een pincode te deblokkeren

instructies:

Stap 1

Als u, nadat u heeft besloten om geld op te nemen van de kaartrekening bij de bank, drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd, wordt uw kaart automatisch geblokkeerd. Afhankelijk van welke bankkaart u gebruikt, kan deze in een dag worden ontgrendeld (Sberbank) of alleen bij uw contact met een bankfiliaal.

Stap 2

Banken die alleen creditcards uitgeven ("Russische standaard", enz.) bieden hun klanten meestal aan om de diensten van het Callcenter te gebruiken om de kaart te deblokkeren. Beantwoord de vragen van de operator over het nummer van het afgesloten contract, paspoortgegevens en codewoord en deblokkeer de kaart.

Stap 3

Als u de pincode van uw kaart bent vergeten, gaat u met uw paspoort en uw eventuele kopie van de overeenkomst direct naar het bankkantoor. Om de kaart te ontgrendelen, moet je ook het codewoord een naam geven (meestal de meisjesnaam van de moeder, de bijnaam van het huisdier, enz.). U kunt pas geld opnemen via een geldautomaat nadat uw verzoek om de pincode te wijzigen (en deze zal moeten worden gewijzigd) is voldaan op het hoofdkantoor van de kredietinstelling. Als u echter een paspoort bij de hand heeft, kunt u altijd het benodigde bedrag opnemen van een rekening in een filiaal van deze bank door contact op te nemen met de operator.

Stap 4

Als u de pincode drie keer verkeerd hebt ingevoerd terwijl u probeerde uw telefoon te ontgrendelen, vraagt het systeem om de pukcode die u hebt ontvangen toen u een nieuwe simkaart kocht. Als u de PUK-code echter niet weet, blokkeert het systeem na tien onjuiste pogingen om het te bellen, de simkaart voor altijd en moet u een nieuwe kopen.

Stap 5

Bel vanaf een ander nummer naar de ondersteuningsdienst van uw mobiele provider, dicteer uw telefoonnummer en paspoortgegevens. Het is mogelijk dat de centralist u informatie geeft over de PUK-code (helaas wordt deze dienst niet door alle telecomoperators aangeboden).

Stap 6

Neem contact op met het kantoor van uw provider en vraag om de blokkering van de pincode op te heffen. Geef de beheerder uw paspoort en, indien beschikbaar, een contract.

Aanbevolen: