Een Garmin-kaart Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Een Garmin-kaart Deblokkeren
Een Garmin-kaart Deblokkeren

Video: Een Garmin-kaart Deblokkeren

Video: Een Garmin-kaart Deblokkeren
Video: Unlock Garmin maps installed on computer 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig is de wereld vol met verschillende technologische innovaties die het leven van een persoon op alle mogelijke manieren gemakkelijker maken. Een daarvan is GPS-navigatie, die niet alleen op speciale navigators kan worden geïnstalleerd, maar ook op communicators, telefoons, laptops en andere draagbare apparaten. Voor de oriëntatie op het terrein worden Garmin kaarten gebruikt.

Een Garmin-kaart deblokkeren
Een Garmin-kaart deblokkeren

instructies:

Stap 1

Download de Garmin-kaart die u op uw draagbare toestel wilt installeren naar uw pc. De versie zonder licentie wordt geblokkeerd door de navigatiesoftware, dus u moet deze ontgrendelen voordat u deze gebruikt.

Stap 2

Zoek op internet naar GarminUnlockerAlternatieve software. De downloadbron moet geverifieerd en populair genoeg zijn onder gebruikers om mogelijke malware-infectie op uw computer te voorkomen. U kunt bijvoorbeeld deze link hier gebruiken:

Stap 3

Pak het gedownloade bestand uit naar het bureaublad van uw pc. Voer het bestand "unlock map directory.exe" uit, waarmee de nieuwe mappen voor de toepassing worden opgehaald. Het opdrachtregelvenster verschijnt twee keer, waarin u op een willekeurige toets moet drukken. Doe niets op de pc totdat het programma klaar is met werken.

Stap 4

Controleer of er twee mappen Map UnLocked en Map Locked op uw bureaublad staan. Open de tweede map en kopieer de kaart die u wilt ontgrendelen erin. Voer het tekstdocument MapsetHeader.txt uit. Zoek de regel met het opschrift "Garmin City Navigator NT 2010.30", die moet worden vervangen door de naam van uw kaart. Open MapsetName.txt en wijzig de landnaam. Schrijf bijvoorbeeld "Rusland" in plaats van "Griekenland".

Stap 5

Voer het bestand "unlock map directory.exe" opnieuw uit. Daarna verschijnt de ontgrendelde Garmin-kaart in de map Map UnLocked, die met het navigatieprogramma naar de hoofdmap moet worden gekopieerd. Start GPS-navigatie op uw handheld-apparaat en controleer of de kaart leesbaar is en correct wordt weergegeven.

Aanbevolen: