Een MTS-account Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Een MTS-account Deblokkeren
Een MTS-account Deblokkeren

Video: Een MTS-account Deblokkeren

Video: Een MTS-account Deblokkeren
Video: SSRPM - Een geblokkeerd windows account deblokkeren 2024, April
Anonim

Als uw mobiele saldo negatief wordt, is de kans groot dat het nummer wordt geblokkeerd. Als u opnieuw "Nummer geblokkeerd" hoort wanneer u probeert te bellen, zoek dan naar een manier om dit probleem op te lossen.

Een MTS-account deblokkeren
Een MTS-account deblokkeren

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende reden voor het blokkeren van een account zijn oproepen die niet op tijd zijn betaald. In dit geval is het heel eenvoudig om met de situatie om te gaan. Zet geld op je telefoon. Meestal heeft u minimaal 10 roebel nodig om een eenvoudig tarief te ontgrendelen. Voor het tarief dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot internet - 50 roebel. Houd bij het storten van geld via de automaat rekening met de commissie.

Het gaat misschien niet om het blokkeren van het account. Bij sommige tarieven wordt na het bereiken van bepaalde saldonummers (positief) de mogelijkheid om te bellen uitgeschakeld.

Stap 2

Wacht tot het geld op je rekening staat. Controleer uw saldo. Als u "in het zwart" staat - ga verder. Probeer een bewerking uit te voeren met behulp van de link. Stuur sms, mms, bel iemand. Daarna moet het account worden gedeblokkeerd. Houd er rekening mee dat u soms 24 uur moet wachten om volledig te ontgrendelen.

Stap 3

Als dit niet het geval is, probeert u uw telefoon opnieuw op te starten. Is het weer mislukt? Neem contact op met ondersteuning. Haar MTS-nummer is 0890. Neem in het spraakmenu contact op met de telefoniste. Leg je situatie uit. De telefoniste zal u precies vertellen wat uw probleem is en verdere acties aangeven. In bijzonder moeilijke gevallen moet u mogelijk naar het MTS-kantoor komen. In dit geval moet u in het bezit zijn van een paspoort en een contract dat is afgesloten bij het kopen van een simkaart.

Stap 4

Er staat genoeg geld op de rekening, maar je nummer is ineens geblokkeerd? Misschien ligt het punt achter op een ander nummer. Als er meerdere simkaarten op uw naam zijn geregistreerd, bent u verantwoordelijk voor het saldo van elk van hen. En als het account op een van de nummers in negatief territorium terechtkomt, worden alle voor u geregistreerde nummers geblokkeerd. In dat geval moet u alle schulden afbetalen.

Stap 5

Het probleem zit misschien niet alleen in de rekening, maar ook in de simkaart zelf. De blokkering vindt plaats wanneer het lange tijd niet wordt gebruikt (60-180 dagen, afhankelijk van het tarief). In dit geval is herstel van de simkaart niet mogelijk. Je kunt ook niet naar de MTS-salon gaan en een nieuwe simkaart met hetzelfde nummer krijgen.

Aanbevolen: