Een Megafoonnummer Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Een Megafoonnummer Deblokkeren
Een Megafoonnummer Deblokkeren

Video: Een Megafoonnummer Deblokkeren

Video: Een Megafoonnummer Deblokkeren
Video: Gasverbruik omlaag en je cv ketel gaat langer mee. Spiro magnetische vuilafscheider 2024, April
Anonim

In sommige situaties is het niet mogelijk om een telefoonnummer te deblokkeren, maar in de meeste gevallen kunnen abonnees van een mobiel netwerk de toegang tot het geblokkeerde nummer herstellen.

Nummers deblokkeren
Nummers deblokkeren

Het is nodig

paspoort

instructies:

Stap 1

De belangrijkste reden waarom een mobiele operator vandaag een telefoonnummer kan blokkeren, is dat het nummer op lange termijn niet wordt gebruikt. Bij Megafon is deze periode zes maanden. Als er gedurende deze tijd geen tegoed is op het tegoed van je nummer of betaald wordt en sms'jes verstuurd, wordt de simkaart geblokkeerd door de operator.

Stap 2

In geval van blokkering van het telefoonnummer, moet de abonnee contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele operator, waar hij contact kan opnemen met de manager van het bedrijf. Leg aan de werknemer de essentie van uw probleem uit, om trouw te zijn, doe alsof u geen idee heeft van alles wat er gebeurt. Geef uw paspoort aan de beheerder om uw telefoonnummer te kunnen herstellen. Na uw verificatie krijgt u een nieuwe simkaart met het oude telefoonnummer erop. Niet altijd kunnen mobiele abonnees hun telefoonnummers krijgen nadat ze zijn geblokkeerd.

Vanaf het moment dat uw telefoonnummer wordt geblokkeerd, moet er een bepaalde tijd verstrijken, waarin u contact moet opnemen met het vertegenwoordigingskantoor van uw mobiele operator. Als u na het verstrijken van de termijn geen verzoek tot herstel van het nummer heeft ingediend, wordt het automatisch toegewezen aan een andere simkaart en verkocht aan een andere persoon. Daarna is het onmogelijk om het telefoonnummer te retourneren, tenzij door contact op te nemen met de nieuwe eigenaar en met hem in te stemmen.

Aanbevolen: