Hoe Een Geblokkeerde Simkaart Te Deblokkeren Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Een Geblokkeerde Simkaart Te Deblokkeren Beeline
Hoe Een Geblokkeerde Simkaart Te Deblokkeren Beeline

Video: Hoe Een Geblokkeerde Simkaart Te Deblokkeren Beeline

Video: Hoe Een Geblokkeerde Simkaart Te Deblokkeren Beeline
Video: How to Unlock SIM PUK Code - Find Your PUK Unblock 2024, April
Anonim

Simkaarten Beeline kunnen zowel op verzoek van de abonnee zelf als onafhankelijk door de operator worden geblokkeerd. In sommige gevallen is het simpelweg onmogelijk om een vergrendelde simkaart te deblokkeren, terwijl in andere gevallen de vergrendeling kan worden verwijderd door bepaalde handelingen uit te voeren.

Hoe een geblokkeerde simkaart te deblokkeren Beeline
Hoe een geblokkeerde simkaart te deblokkeren Beeline

instructies:

Stap 1

Om erachter te komen of de Beeline-simkaart is geblokkeerd, hoeft u alleen maar een willekeurig nummer te bellen. Als de kaart is geblokkeerd, gaat het gesprek niet door. Bovendien zal het onmogelijk zijn om zowel zelfstandig te bellen als gebeld te worden door een ander nummer.

Stap 2

Om de Beeline-simkaart met een negatief saldo te deblokkeren, hoeft u alleen maar uw account aan te vullen tot een positieve waarde. De telefoon wordt automatisch ontgrendeld. Dit is het eenvoudigste type blokkering. Je kunt het saldo zowel in mobiele salons, in betaalterminals als thuis aanvullen met een internetportemonnee of bankpas. Om het probleem van het later blokkeren van de simkaart te voorkomen, kunt u de automatische betalingsservice activeren door * 102 # te kiezen en te bellen.

Stap 3

Als de Beeline simkaart is geblokkeerd als gevolg van het verkeerd invoeren van de Pin- en Puk-codes, dan is het onmogelijk om deze zelf te herstellen. Om een dergelijke kaart te deblokkeren, moet u met een paspoort contact opnemen met het Beeline-kantoor.

Stap 4

De regels van het bedrijf bepalen dat als de simkaart langer dan zes maanden niet is gebruikt, deze automatisch wordt geblokkeerd. Het is ook mogelijk om zo'n kaart alleen op kantoor met een paspoort te deblokkeren.

Stap 5

Als de Beeline-simkaart door de abonnee zelf is geblokkeerd na diefstal, verlies of storing van de telefoon, moet u om een nieuwe kaart te ontvangen 0611 bellen en het kantoor verduidelijken waar u een nieuwe kaart met hetzelfde nummer kunt krijgen. Om een Beeline-simkaart opnieuw uit te geven, moet u een overeenkomst invullen bij het verkoopkantoor.

Stap 6

Als de simkaart door de abonnee is geblokkeerd en er was een wens om deze te activeren, dan kunt u 8 (800) 7000611 bellen en, nadat u de operator informatie over uzelf heeft gegeven, de kaart deblokkeren.

Stap 7

Als de Beeline-simkaart niet binnen zes maanden na de blokkering is geactiveerd, wordt het nummer overgedragen voor verkoop en wordt de simkaart volledig geblokkeerd en kan niet worden hersteld.

Aanbevolen: