Hoe Het Telefoonnummer Te Achterhalen Door Registratie

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Te Achterhalen Door Registratie
Hoe Het Telefoonnummer Te Achterhalen Door Registratie

Video: Hoe Het Telefoonnummer Te Achterhalen Door Registratie

Video: Hoe Het Telefoonnummer Te Achterhalen Door Registratie
Video: Hackers kunnen je 06-nummer kapen: zo werkt sim-swapping - RTL NIEUWS 2024, Mei
Anonim

Wil je iemand bellen maar weet je het telefoonnummer niet? Tegelijkertijd heb je de gegevens van het adres waar hij woont. De mogelijkheid om het telefoonnummer van de abonnee in dit geval te achterhalen, hangt grotendeels af van het soort telefoon waar we het over hebben - vast of mobiel.

Hoe het telefoonnummer te achterhalen door registratie
Hoe het telefoonnummer te achterhalen door registratie

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Het is heel gemakkelijk om het vaste telefoonnummer te achterhalen, met het adres, neem gewoon contact op met de stadsinformatiedienst. Dit kan persoonlijk worden gedaan of door 09 of 009 te bellen als u vanaf een mobiele telefoon belt. Vaste telefoongegevens worden openbaar gepubliceerd in telefoongidsen, zodat u gemakkelijk de informatie kunt krijgen die u nodig heeft.

Stap 2

De situatie is ingewikkelder als het gaat om een mobiel telefoonnummer. Mobiele operators geven alleen informatie over hun abonnees op verzoek van wetshandhavers, dus het zal voor u vrij moeilijk zijn om deze te krijgen. Probeer eerst de online-gidsen te bekijken die voor u beschikbaar zijn - ga bijvoorbeeld naar de "Telephone Directory"-website, die informatie bevat over veel steden in Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland.

Stap 3

Selecteer de stad die je nodig hebt, er wordt een formulier voor je geopend waarin je kunt zoeken naar alle bekende gegevens, inclusief het adres van de abonnee. Voer de informatie in die u weet en klik op de knop "Zoeken". Als de informatie in de database staat, ontvangt u het telefoonnummer waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 4

Hoe meer naslagwerken je bekijkt, hoe groter je kansen. De directory van Russische steden nomer.org heeft behoorlijk goede mogelijkheden. Het nadeel is een klein aantal steden, maar het geeft informatie vrij nauwkeurig en zonder aanvullende voorwaarden.

Stap 5

Als u gegevens over Moskou wilt vinden, gebruikt u de Moskou Adres- en Telefoongids-website. Vul in het zoekveld de achternaam en voorletters in van de persoon waarin u geïnteresseerd bent, in de lijst ziet u adressen en telefoonnummers. Omdat u het adres kent, kunt u gemakkelijk het telefoonnummer vinden dat u nodig heeft. De site vereist geen registratie, het werkt duidelijk en snel, wat gunstig afsteekt bij veel van dit soort diensten.

Aanbevolen: