Hoe Het Telefoonnummer Van Het Bedrijf Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Van Het Bedrijf Te Achterhalen?
Hoe Het Telefoonnummer Van Het Bedrijf Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van Het Bedrijf Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van Het Bedrijf Te Achterhalen?
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, April
Anonim

Met de ontwikkeling van de mobiele industrie neemt de populariteit van vaste telefoons geleidelijk af. Deze regel is echter niet van toepassing op organisaties, en tegenwoordig zijn bijna alle bedrijven abonnees van stedelijke telecommunicatiebedrijven.

Hoe het telefoonnummer van het bedrijf te achterhalen?
Hoe het telefoonnummer van het bedrijf te achterhalen?

instructies:

Stap 1

De zekerste manier om het exacte telefoonnummer van het bedrijf te achterhalen, is door een specifieke medewerker van het bedrijf ernaar te vragen. Maar als er geen medewerkers van de benodigde organisatie zijn onder kennissen en vrienden, dan moet je willekeurig naar internet gaan.

Stap 2

Typ in de zoekmachine de naam van het bedrijf en de gegevens die erover bekend zijn. Formuleer uw verzoek zo nauwkeurig mogelijk; als de naam meerdere woorden bevat en je twijfelt aan hun volgorde, probeer dan te experimenteren. Misschien leidt een van de gevallen opties u naar de gewenste pagina. Nogmaals, met behulp van zoekmachines is het handig om de telefoons van overheidsinstanties en grote ondernemingen te vinden, waarvan de namen niet worden gedupliceerd. Bij kleine bedrijven is de situatie compleet anders en zul je op zoek moeten naar tijdelijke oplossingen.

Stap 3

Als u het adres van het bedrijf kent, gebruik dan het programma "2GIS", nadat u eerder de lijst met steden heeft opgegeven waarvoor informatie wordt verstrekt op de officiële website van de elektronische gids. De service is volledig gratis, het downloaden en installeren van de applicatie duurt slechts enkele minuten.

Help-systeem "2GIS" bestaat sinds 1999, maar pas in 2011 opende het zijn kantoren in twee hoofdsteden - Moskou en St. Petersburg. De informatie wordt maandelijks constant gemonitord en bijgewerkt, zodat het programma alleen relevante informatie bevat.

Stap 4

Klik op het tabblad "Zoeken" en er verschijnt een pop-upvenster. Het is noodzakelijk om informatie die bekend is over het bedrijf erin in te voeren. De knop Zoeken start automatisch het zoekproces en de resultaten worden weergegeven in het linkerdeelvenster. Het gebouw waarin u geïnteresseerd bent, wordt ook weergegeven op de virtuele kaart van de stad, en wanneer u erover beweegt en vervolgens met de linkermuisknop klikt, wordt een venster met twee tabbladen geopend. De eerste toont algemene informatie over het gebouw, de tweede - informatie over organisaties, inclusief telefoonnummer, openingstijden, officiële website en e-mailadres, evenals enkele aanvullende gegevens.

Stap 5

Abonnees van het bedrijf "Screen" kunnen het telefoonnummer van de organisatie bekijken op de website www.skrin.ru. Houd er echter rekening mee dat de in het systeem gespecificeerde gegevens geldig zijn op het moment van registratie van een rechtspersoon of op de datum van de laatste wijziging. Soortgelijke informatie wordt geleverd door "Spark", de contactgegevens die op hun bron worden gepubliceerd, zijn open voor alle gebruikers, maar de organisaties kunnen deze zelf verbergen voor openbare toegang.

Stap 6

Telefoongidsen en helpdesks zijn een andere mogelijkheid om het telefoonnummer van een organisatie te vinden. In elke stad zijn ze anders, maar 09-telefoon is universeel voor veel plaatsen.

Aanbevolen: