Hoe De Datum Van Registratie Van Een Nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Datum Van Registratie Van Een Nummer Te Achterhalen?
Hoe De Datum Van Registratie Van Een Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Datum Van Registratie Van Een Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Datum Van Registratie Van Een Nummer Te Achterhalen?
Video: Hoe op de hoogte blijven van nieuw inhoud of van wijzigingen op Fisconetplus? 2024, April
Anonim

Het bepalen van de datum van registratie van het ICQ-nummer kan verschillende redenen hebben. Tegenwoordig zijn er verschillende juridische manieren om het probleem op te lossen, die hieronder zullen worden besproken.

Hoe de datum van registratie van een nummer te achterhalen?
Hoe de datum van registratie van een nummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Volg de procedure voor het invoeren van ICQ met behulp van de geselecteerde client en voer het wachtwoord in voor het te identificeren nummer.

Stap 2

Bepaal de registratiedatum van het benodigde nummer in de rekeningkenmerken.

Stap 3

Download de nieuwste versie van de alternatieve QIP-client van de officiële website van de ontwikkelaar om de registratiedatum van het ICQ-nummer te bepalen.

Stap 4

Maak van de gelegenheid gebruik om een archief te downloaden dat geen installatiebestand bevat en voer de toepassing uit op uw computer.

Stap 5

Voeg het te bepalen nummer toe aan de contactenlijst van het programma en wacht op de verbinding met de ICQ-server.

Stap 6

Selecteer de gewenste gebruiker in de lijst door de cursor over het naamveld te bewegen en definieer de registratiedatum van het ICQ-nummer met een nauwkeurigheid van een seconde in het pop-upparametersvenster.

Stap 7

Roep het contextmenu van het geselecteerde object op door met de rechtermuisknop te klikken als het parametervenster niet kan worden weergegeven en open de link "Gebruikersgegevens".

Stap 8

Voer de procedure voor het bepalen van de registratiedatum van het ICQ-nummer uit in het gegevensdialoogvenster dat de applicatie opent en sluit.

Stap 9

Profiteer van de mogelijkheden van online services waarmee u de registratie van ICQ-nummers kunt controleren (bijvoorbeeld uinov.ru).

Stap 10

Voer het te bepalen nummer in het tekstveld op de servicepagina in en klik op de knop "Controleren" om informatie te ontvangen over de status van het geselecteerde nummer, registratie-informatie en, wat een zoektaak is, de datum van registratie van het ICQ-nummer.

Stap 11

Gebruik het AIMICQ Vanity Info-hulpprogramma als u een ICQ SN-login en wachtwoord hebt om het aantal verzonden en ontvangen berichten, de tijd die de gebruiker in de client heeft doorgebracht, de datum van de laatste activiteit, het moment waarop het gebruikersprofiel is bijgewerkt, de aantal unieke afwezigheidsberichten en de datum van registratie van het account.

Aanbevolen: