Een Telefoon Vinden Door Registratie

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Vinden Door Registratie
Een Telefoon Vinden Door Registratie

Video: Een Telefoon Vinden Door Registratie

Video: Een Telefoon Vinden Door Registratie
Video: Lisa werd door haar ex gevolgd via stalksoftware op telefoon 2024, April
Anonim

Het komt voor dat u een persoon een telefoonnummer moet bellen dat u bent kwijtgeraakt of vergeten. U kunt dergelijke gegevens op verschillende manieren achterhalen, maar tegelijkertijd moet u het adres van de registratie van de persoon weten.

Een telefoon vinden door registratie
Een telefoon vinden door registratie

Noodzakelijk

  • -pen;
  • - notitieboekje;
  • - stadstelefoongids;
  • - stationaire communicatieapparatuur.

instructies:

Stap 1

Om uw telefoonnummer thuis op een adres te vinden, belt u vanaf uw vaste telefoon de inlichtingendienst 09. Deze dienst is gratis. De telefoniste zal u antwoorden. Vertel hem de achternaam, voornaam, patroniem en het adres van de registratie van de persoon die u zoekt.

Stap 2

Voor de verdere ontwikkeling van evenementen zijn er twee mogelijkheden. In het eerste geval, als de abonnee die u nodig heeft, zijn telefoonnummer wil openen om te zoeken (aanvankelijk zijn de nummers van personen verborgen), zal de helpdeskmedewerker u binnen enkele seconden de benodigde reeks nummers dicteren. Schrijf het op in je telefoonboek.

Stap 3

Als het abonneenummer verborgen blijft, wordt de taak iets gecompliceerder, aangezien de helpdeskspecialist niet het recht heeft om u dergelijke gegevens te verstrekken. De telefoniste biedt aan om een betaalde helpdesk te gebruiken en vertelt je hoe je daar kunt bellen. Kies dit telefoonnummer, dicteer de gegevens van de persoon en het adres voor registratie. Vervolgens wordt u gevraagd op te hangen en te wachten. Na een tijdje zal de telefoniste je bellen en je doorverbinden met de persoon wiens nummer je zoekt. Als die abonnee op dat moment niet thuis is, kun je later op dezelfde manier terugbellen.

Stap 4

U kunt ook de stadstelefoongids gebruiken. Zoek de achternaam en voorletters van de persoon erin, controleer het adres en kijk naar het telefoonnummer. Probeer het nummer te vinden in de databases die op internet beschikbaar zijn. Maar houd er rekening mee dat al deze databases zeer verouderde informatie bevatten.

Stap 5

Als u een betaalde aanvraagdienst gebruikt, ontvangt u aan het begin van de volgende maand een ontvangstbewijs voor de betaling van communicatiediensten, waarin een bedrag van 30-40 roebel voor de aan u geleverde betaalde dienst is inbegrepen.

Aanbevolen: