Hoe Het Telefoonnummer Te Achterhalen Via Het Oude Nummer?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Te Achterhalen Via Het Oude Nummer?
Hoe Het Telefoonnummer Te Achterhalen Via Het Oude Nummer?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Te Achterhalen Via Het Oude Nummer?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Te Achterhalen Via Het Oude Nummer?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Vaak veranderen abonnees van mobiele operators hun nummer. Dit geldt ook voor vaste telefoons. Informatie vinden over nieuwe contacten is vrij moeilijk, en in sommige gevallen zelfs onmogelijk, met uitzondering van vaste telefoonnummers.

Hoe het telefoonnummer te achterhalen via het oude nummer?
Hoe het telefoonnummer te achterhalen via het oude nummer?

Noodzakelijk

  • - naslagwerk;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Als u ontdekt dat het mobiele telefoonnummer van de abonnee is gewijzigd, neemt u contact op met uw serviceprovider voor nieuwe contacten. Houd er rekening mee dat het verstrekken van dergelijke informatie alleen plaatsvindt in gevallen die strikt worden gespecificeerd door de regels van het bedrijf, daarom is het heel goed mogelijk dat uw verzoek wordt geweigerd. Als uw aanvraag is goedgekeurd en de voorwaarden acceptabel worden geacht om u te informeren over het gewijzigde telefoonnummer, heeft deze methode als nadeel dat de persoon in wie u geïnteresseerd bent, bij het aansluiten van een nieuw mobiel nummer gebruik kan maken van de diensten van een andere operator.

Stap 2

In dit geval moet u contact opnemen met de kantoren van andere bedrijven om informatie over de abonnee te verkrijgen, die mogelijk ook niet aan u wordt verstrekt, afhankelijk van de regels van de operator. Houd er ook rekening mee dat u de exacte paspoortgegevens moet weten van de persoon waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 3

Blader door de pagina's op sociale netwerken van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent, het is heel goed mogelijk dat zijn nieuwe telefoonnummer wordt aangegeven in de contactgegevens. Als u contacten op internet heeft, kunt u hem ook rechtstreeks naar het nieuwe nummer vragen. Je kunt hem ook e-mailen of contact opnemen met een van de mensen op zijn vriendenlijst. Internet biedt hier veel meer mogelijkheden.

Stap 4

Als u het gewijzigde telefoonnummer van de stad wilt weten, met alleen informatie over het oude contact, bel dan de helpdesk van uw telefoonmaatschappij, waarvan u het nummer op de officiële website kunt vinden. Vertel de medewerker de beschikbare gegevens en probeer ook de voor- en achternaam van de abonnee te achterhalen. Als je andere informatie over de gebruiker hebt, gebruik dan de bronnendatabase https://www.nomer.org/ als je toegang hebt tot internet.

Aanbevolen: