Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het Megafon-telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het Megafon-telefoonnummer
Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het Megafon-telefoonnummer

Video: Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het Megafon-telefoonnummer

Video: Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het Megafon-telefoonnummer
Video: SCP-4730 Earth, Crucified | objectklasse keter | extradimensionale scp 2024, Mei
Anonim

De operator "Megafon" biedt zijn klanten een verscheidenheid aan nuttige diensten en diensten, waaronder de mogelijkheid om op zijn nummer naar een andere abonnee te zoeken. Dit kan een kind, familielid of goede vriend zijn die, om welke reden dan ook, wil dat zijn nummer wordt gevolgd. Om ervoor te zorgen dat een Megafon-abonnee een persoon kan lokaliseren aan de hand van een telefoonnummer, heeft de operator handige commando's en applicaties ontwikkeld die worden geselecteerd afhankelijk van het gebruikte apparaat, of het nu een gewone telefoon, smartphone, tablet of computer met internettoegang is.

Hoe de locatie van een persoon te bepalen aan de hand van het Megafon-telefoonnummer
Hoe de locatie van een persoon te bepalen aan de hand van het Megafon-telefoonnummer

De "Radar"-service van Megafon helpt bij het vinden van de locatie van een persoon

Met behulp van de "Radar"-service kunt u de locatie van een persoon bepalen aan de hand van het telefoonnummer van de operators Megafon, MTS en Beeline, terwijl het voldoende is om eenmaal toestemming te krijgen van de eigenaar van het nummer.

Megafon biedt drie soorten radardiensten aan, die elk hun eigen gebruiksvoorwaarden hebben.

1. De "Radar Light"-service is gratis, hiermee kunt u de locatie van één abonnee per dag volgen, uw locatie bepalen en wordt beheerd door de volgende opdrachten: verzoek * 566 * 56 # oproep - activering van de dienst.

2. De "Radar"-service gaat uit van betaling van 3 roebel per dag, een onbeperkt aantal definities van 5 abonnees en een eigen locatie en wordt als volgt beheerd:

- serviceverbinding: verzoeken * 566 # bellen, * 111 * 3 # bellen en * 505 * 192 # bellen; een bericht sturen naar nummer 5166 met een van de tekstopties Aan Aan REG REG REGISTER of lege SMS; een bericht sturen naar nummer 5051 met een variant van de tekst 9220 of CEE - serviceactivatie;

- de dienst uitschakelen: verzoek * 505 * 0 * 192 # oproep, sms naar 5166 sturen met een van de commando's UIT UIT UNREG; bericht naar nummer 5051 met de tekst STOP 9220 of STOP CEE.

3. De service "Radar +" kost 7 roebel per dag, hiermee kunt u een persoon een onbeperkt aantal keren op telefoonnummer lokaliseren, maar niet meer dan 5 abonnees. Bovendien kan de gebruiker van de dienst zijn eigen locatie bepalen, de bewegingsroute van het gevolgde nummer en informatie ontvangen over het verlaten of binnenkomen in het geografische gebied. De service kan worden bestuurd met behulp van de volgende opdrachten:

- activeer de dienst: combinaties * 256 # bellen, * 566 * 9 # bellen en * 505 * 3790 # bellen; SMS naar 5166 met een van de commando's Aan + Aan + Radar + Radar + of +; bericht naar nummer 5051 met sms 3791 of 3789;

- deactiveer de dienst: verzoek * 505 * 0 * 3790 # oproep; bericht naar nummer 5166 met commando's om te kiezen uit Off + OFF + of UNREG +; SMS naar 5051 met de tekst STOP 3791 of STOP 3789.

U kunt de Radar- en Radar+-services ook activeren en deactiveren met behulp van de Radar mobiele applicatie voor smartphones met Android en iOS OS, evenals door de website https://radar.megafon.ru/ of de MegaFonPRO SIM-portal te bezoeken.

Tracenummergegevens kunnen op verschillende manieren worden verkregen:

- tekstinformatie in een SMS-bericht met een beschrijving van de coördinaten;

- tekstinformatie met fragmenten van kaarten in een MMS-bericht;

- een fragment van een interactieve kaart met het merkteken van een abonnee erop bij gebruik van de officiële website of de Radar-applicatie.

Hoe de locatie van een persoon te achterhalen met een service van Megafon "Beacon"

Om constant op de hoogte te zijn van de locatie van uw kind, moet u de gratis service "Beacon" gebruiken, die geldig is op de tariefplannen voor kinderen. Het is alleen mogelijk om de locatie van een persoon via telefoonnummer te bepalen met behulp van deze service na het activeren van de service en het identificeren van het gewenste kindnummer.

U kunt de "Beacon"-service bedienen met de volgende opdrachten en verzoeken:

- * 141 * telefoonnummer van de servicegebruiker # oproep (bijvoorbeeld * 141 * 79138889991 # oproep) - verzonden vanaf het nummer van het kind naar de telefoon van een van de ouders als toestemming om te lokaliseren;

- * 141 # oproep - een verzoek om het kind te lokaliseren, het antwoord moet een bericht zijn met een fragment van de kaart en tekstinformatie of een bijbehorende sms voor het geval het vereiste nummer niet wordt gevonden.

Het is mogelijk om een persoon op telefoonnummer te lokaliseren met behulp van de "Beacon" -service in heel Rusland met een frequentie van 1 keer in 3 minuten. Om de dienst te gebruiken, moet het kind verbonden zijn met een van de volgende tarieven: "Smeshariki", "Dnevnik.ru" of "Ring-Ding". Om het nummer te kunnen volgen, moet het telefoonnummer van de persoon die u zoekt ook zijn ingeschakeld en een positief saldo op de rekening hebben.

Aanbevolen: