Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Bepalen Aan De Hand Van Het Beeline-nummer?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Bepalen Aan De Hand Van Het Beeline-nummer?
Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Bepalen Aan De Hand Van Het Beeline-nummer?

Video: Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Bepalen Aan De Hand Van Het Beeline-nummer?

Video: Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Bepalen Aan De Hand Van Het Beeline-nummer?
Video: Перевод денег с Билайна на Билайн на официальном сайте 2024, Mei
Anonim

Mobiele gebruikers worden vaak geconfronteerd met de noodzaak om op de hoogte te zijn van de bewegingen van mensen die dicht bij hen staan. Door een van de speciale diensten aan te sluiten, kunt u de locatie van de abonnee bepalen aan de hand van het Beeline-nummer en zijn huidige coördinaten krijgen.

Locatie op Beeline-nummer wordt op verschillende manieren bepaald
Locatie op Beeline-nummer wordt op verschillende manieren bepaald

instructies:

Stap 1

Activeer indien nodig de dienst "Mobile Locator" om de locatie van de Beeline-abonnee te bepalen. Om deze service te activeren, belt u 06849924 of gebruikt u het verkorte nummer 684 en stuurt u een sms met de letter "L" ernaartoe. Verder zal de automatische dienst u vragen om het telefoonnummer van de gewenste abonnee op te geven. Na een tijdje ontvangt de abonnee een bericht om zijn huidige locatie te bevestigen, maar die moet worden overeengekomen of geweigerd. Als het verzoek wordt bevestigd, vindt u de locatie van de Beeline-abonnee. De kosten van een aanvraag bedragen ongeveer 2-3 roebel in overeenstemming met uw regio en het bijbehorende tarief.

Stap 2

Gebruik de diensten van andere operators om de locatie van de Beeline-abonnee te achterhalen. De zoekfunctie op telefoonnummer is beschikbaar bij alle grote mobiele operators en stelt u in staat om deze zowel binnen het netwerk als tussen klanten van verschillende bedrijven uit te voeren. Klanten van MegaFon kunnen bijvoorbeeld een van de twee diensten gebruiken waarmee u de locatie van de abonnee kunt bepalen aan de hand van het Beeline-nummer. Activeer het 'Smeshariki'- of 'Ring-Ding'-tarief om te weten waar uw kind is. Nu is het voldoende om een verzoek in te dienen met het commando * 141 #, en er wordt een bericht naar uw nummer gestuurd met de huidige coördinaten van het kind.

Stap 3

Probeer de locatie te bepalen aan de hand van het Beeline-nummer via de site locator.megafon.ru of door te bellen naar 0888. Zo kun je de huidige coördinaten van een persoon in realtime achterhalen. Bovendien hebben Megafon-abonnees de mogelijkheid om een zoekopdracht uit te voeren via het USSD-commando * 148 * (nummer via +7) #. De kosten van deze service bedragen ongeveer 5 roebel.

Stap 4

MTS-abonnees kunnen de "Locator"-service gebruiken om de locatie van een andere abonnee te achterhalen via het Beeline-nummer. Vraag deze functie aan via het nummer 6677. Schrijf in de tekst van het bericht het nummer van de te zoeken abonnee en zijn naam. Als de gezochte persoon bevestigend antwoordt, kunt u zijn locatie achterhalen en de huidige coördinaten krijgen. Elk bericht kost u 10 roebel.

Aanbevolen: