Hoe De Locatie Van Een MTS-abonnee Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van Een MTS-abonnee Te Bepalen
Hoe De Locatie Van Een MTS-abonnee Te Bepalen

Video: Hoe De Locatie Van Een MTS-abonnee Te Bepalen

Video: Hoe De Locatie Van Een MTS-abonnee Te Bepalen
Video: Meneer Megens: Rekenuitleg hoe kan ik met rekenen Decimale Getallen Vermenigvuldigen 2024, April
Anonim

Iedereen die verbonden is met een bepaalde mobiele operator kan momenteel de locatie van een MTS-abonnee bepalen. Speciaal voor zijn abonnees biedt MTS verschillende diensten aan waarmee u de locatie van de abonnee kunt bepalen op nummer voor een specifiek doel.

Hoe de locatie van een MTS-abonnee te bepalen
Hoe de locatie van een MTS-abonnee te bepalen

instructies:

Stap 1

Gebruik de hoofdservice van de operator, waarmee u de locatie van de MTS-abonnee kunt bepalen. Het wordt "Locator" genoemd en stelt u in staat uw familie en vrienden, die ook MTS- of MegaFon-abonnees zijn, op de kaart te zien. Om de Locator-service te activeren, stuurt u een bericht naar het korte nummer 6677 (als u zich in uw thuisregio bevindt, zijn berichten verzonden naar het nummer 6677 gratis), dat de naam en het nummer bevat van de persoon die u nodig hebt (bijvoorbeeld Ira 89171236547). Daarna ontvangt uw vriend een bericht met het verzoek om de locatie van de abonnee te bepalen en aanbieden om deze te bevestigen. Als hij zijn toestemming geeft, ontvangt u een bericht met de coördinaten of het adres van de geschatte locatie van de abonnee. Om de Latitude-service te deactiveren, stuurt u OFF naar het korte nummer 6677. Hiermee wordt de lijst met vrienden verwijderd die beschikbaar zijn voor locatiebepaling. Maandelijks gebruik van de service kost u 100 roebel.

Stap 2

De volgende service lost niet alleen het probleem op van het bepalen van de locatie van een MTS-abonnee, maar helpt ook om erachter te komen waar uw kinderen zijn. Het wordt "Begeleid Kind" genoemd. Eerst moet je een van de ouders aanmelden, bijvoorbeeld door een bericht MAMA LENA te sturen naar 7788. Als reactie daarop ontvang je een code die aan je gezin wordt toegekend. Gebruik het om de rest van het gezin te registreren.

Stap 3

Ga verder met de registratie van het kind door een bericht zoals BABY naar 7788 te sturen. U moet dus de naam van het kind invoeren en de code die aan uw gezin is toegewezen. Om de locatie te bepalen van uw kind dat in de dienst is geregistreerd, stuurt u een bericht WHERE naar 7788. U ontvangt een bericht met de locatie van elk kind. U kunt de locatie achterhalen aan de hand van het aantal kinderen door een verzoek in te dienen WAAR DE KINDEREN.

Stap 4

Als onderdeel van de dienst "Bewaakt Kind" heeft MTS een nieuwe functie "Bewegingsmeldingen" geïntroduceerd, waarmee u niet alleen de locatie van de abonnee kunt bepalen, maar ook kunt leren over de bewegingen van uw kind. Om de functie te activeren, gaat u naar uw persoonlijke account op de website van de operator en opent u het tabblad "Geo-zones". U kunt geschikte geografische gebieden maken, bijvoorbeeld "school", "thuis", "grootmoeder" en ook

stel een voor u geschikte bedieningsmodus in (bijvoorbeeld van 8 tot 15 uur op weekdagen).

Op deze manier kunt u automatisch de locatie en beweging van het kind bepalen volgens de geselecteerde parameters.

Stap 5

Omdat het bepalen van de locatie van een MTS-abonnee niet alleen nodig is voor gewone burgers, maar ook voor verschillende organisaties, is het mogelijk om de service "Mobiele medewerkers" te activeren. Om dit te doen, stuurt u de MTS-manager een lijst met namen van medewerkers en telefoonnummers om verbinding te maken met het uniforme systeem. U kunt dus de bewegingen van bedrijfsmedewerkers via de mobiele telefoon volgen.

Stap 6

De MTS Search-service helpt u de locatie te bepalen van niet alleen een MTS-abonnee, maar ook van het hele bedrijf. Stuur een bericht met de tekst WHERE naar het verkorte nummer 6677 en vermeld het adres waarin je geïnteresseerd bent. Zo vind je gemakkelijk bioscopen, geldautomaten en restaurants in de buurt.

Aanbevolen: