Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Met Behulp Van De Service "Mobiele Medewerker"?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Met Behulp Van De Service "Mobiele Medewerker"?
Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Met Behulp Van De Service "Mobiele Medewerker"?

Video: Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Met Behulp Van De Service "Mobiele Medewerker"?

Video: Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Met Behulp Van De Service
Video: Avoka Mobile Field Worker 2024, April
Anonim

Rationeel gebruik van werktijd is de sleutel tot effectief werk van het bedrijf, en om ervoor te zorgen dat de werknemer op de weg betrokken is bij het werkproces en niet bij persoonlijke zaken, nemen veel managers hun toevlucht tot het volgen van hun bewegingen door een mobiele telefoonnummer. Maar soms is het niet alleen nodig om een persoon op telefoonnummer te lokaliseren, maar ook om uit te zoeken waar de auto van de zaak zich op dat moment bevindt. Hiervoor biedt MTS bedrijven een handige service “Mobiele Medewerker”.

Hoe de locatie te bepalen van een persoon die de service gebruikt?
Hoe de locatie te bepalen van een persoon die de service gebruikt?

Het belangrijkste van de service "Mobiele medewerker"

De service van MTS "Mobiele Medewerker" is speciaal ontworpen voor organisaties waarvan het personeel het grootste deel van hun werktijd buiten kantoor doorbrengt. Dit zijn chauffeurs, expediteurs, vertegenwoordigers, koeriers, servicemedewerkers en andere specialisten die op de weg werken. Met behulp van de service kunt u niet alleen de locatie van een persoon bepalen op telefoonnummer, maar ook de beweging van het transport van het bedrijf volgen, en hiervoor biedt de operator zijn klanten verschillende opties voor het oplossen van zakelijke problemen: controle van personeelsbewegingen, aansturing van reizende medewerkers en toezicht op transport.

Service "Medewerkers" van de service "Mobiele medewerker"

Om de locatie en verplaatsingen van uw medewerkers gedurende de werkdag effectief te controleren, dient u gebruik te maken van de Medewerkers business service van de MTS Mobile Medewerker service. Hiervoor worden handige gebruiksregels geboden, de mogelijkheid om berichten uit te wisselen en acties te coördineren, de manager per e-mail een gedetailleerd rapport te verstrekken over de beweging van gevolgde nummers voor een bepaalde kalenderperiode.

De kosten voor het gebruik van de service bedragen vanaf 3, 70 roebel per dag en vanaf 110 roebel per maand voor één bijgehouden werknemersnummer. Om verbinding te maken met de service en een persoon op telefoonnummer te vinden, moet u een aanvraag indienen, waarvoor u contact kunt opnemen met het dichtstbijzijnde MTS-kantoor of naar de pagina https://www.mpoisk.ru/business/calc/ gaat en vervolgens de instructies. Als de gebruiker van de MTS-service een zakelijke klant is, wordt de vergoeding voor het gebruik van de service opgenomen in de algemene servicefactuur.

Dienst "Coördinator" van de dienst "Mobiele medewerker"

Een even nuttige dienst voor bedrijven waarvan de activiteiten op de weg plaatsvinden, is de "Coördinator", die niet alleen helpt bij het lokaliseren van een persoon op telefoonnummer, maar waarmee u ook veel handige functies kunt gebruiken.

De dagelijkse kosten van de coördinator-service bedragen 10, 40 roebel per nummer van één werknemer.

Naast het bijhouden van het aantal medewerkers, biedt de dienst het management van het bedrijf de mogelijkheid om het personeel effectief te beheren door acties te plannen en te coördineren, evenals de uitvoering van toegewezen taken te bewaken. Om dit te doen, kunt u met behulp van de "Coördinator"-service de volgende bindingen maken:

- naar een kaart waarop lopende en geplande taken als objecten worden weergegeven;

- naar specifieke artiesten, waarmee u direct de locatie van deze of gene medewerker kunt bepalen en de dichtstbijzijnde naar het object kunt leiden;

- naar geografische gebieden om de routes van medewerkers zoveel mogelijk te optimaliseren en op elkaar af te stemmen;

- aan faciliteiten en deadlines, waardoor we snel en snel kunnen reageren op dringende verzoeken van klanten en geplande taken voor hun onderhoud kunnen uitvoeren.

Elke medewerker ziet alle taken die door het management zijn ingesteld op zijn kaart en eventuele wijzigingen komen in de vorm van een bericht op zijn telefoon. Eenvoudige en voor iedereen toegankelijke interface van de "Coördinator"-service biedt een medewerker gedetailleerde informatie voor de mogelijkheid tot orderafhandeling: een uitgebreide lijst met taken met een beschrijving van gedetailleerde gegevens van objecten. Met handige functies kunt u het management op de hoogte stellen van uw aankomst op de site, rapporteren over de voltooiing van taken en een opmerking achterlaten met een druk op de knop.

Service "Vervoer" van de service "Mobiele medewerker"

De dienst "Mobiele medewerker" biedt grote bedrijven en kleine bedrijven de mogelijkheid om niet alleen een persoon te lokaliseren op telefoonnummer, maar ook om de bewegingen van hun voertuigen te volgen. Dit zal operationele controle mogelijk maken om misbruik van auto's te voorkomen en bijgevolg de brandstofkosten te verlagen.

Met de interface van de "Transport"-service kunt u de locatie van alle auto's van het bedrijf op een kaart zien, en zelfs als het op een bepaald moment niet mogelijk is om toezicht te houden, kunt u later een gedetailleerd rapport bekijken.

Om de dienst te activeren is het noodzakelijk om het bestaande transport uit te rusten met GPS/GLONASS-apparatuur, terwijl het bedrijf de standaardinstallatie zelf kan uitvoeren. Als er behoefte is aan een verborgen systeem, dan moet u contact opnemen met het MTS-servicecentrum of een autoservice die zich bezighoudt met auto-onderhoud.

De kosten van de "Transport" -service bedragen 8, 30 roebel per dag voor het bepalen van de locatie van één transporteenheid.

De dienst "Mobiele medewerker" werkt in heel Rusland en kan binnen steden de locatie van een persoon of een auto bepalen, tot aan de straatnaam en het huisnummer toe. Op plaatsen ver van zendmasten is het mogelijk om een persoon te lokaliseren op telefoonnummer binnen de dichtstbijzijnde nederzetting.

Aanbevolen: