Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen?
Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen?

Video: Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen?

Video: Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen?
Video: Uitleg: zo deel je live je locatie met je vrienden via apps 2024, Mei
Anonim

Als u iemand moet lokaliseren, gebruikt u gewoon de speciale service van uw mobiele provider. U hoeft alleen het telefoonnummer van de gewenste abonnee op te geven.

Hoe de locatie van een persoon te bepalen?
Hoe de locatie van een persoon te bepalen?

instructies:

Stap 1

Als u abonnee bent van het bedrijf Beeline, gebruik dan het verkorte nummer 684. Stuur er een sms naar, die alleen de letter L bevat. Met dit nummer kunt u op elk moment de persoon vinden die u nodig hebt. Trouwens, voor het verzenden van elk verzoek om een locatie te vinden, trekt de telecomoperator een bedrag van 2, 05 roebel af van de persoonlijke rekening.

Stap 2

Een vergelijkbare service is ook beschikbaar voor MTS-clients, deze wordt Locator genoemd. Om een abonnee te vinden, belt u en stuurt u zijn telefoonnummer naar 6677. Het gebruik van de service kost gebruikers ongeveer 10 roebel. Het exacte bedrag van de betaling wordt bepaald door het tariefplan dat u hebt aangesloten.

Stap 3

Gebruikers van de Megafon-telecomoperator hebben toegang tot twee verschillende diensten, met behulp waarvan ze een persoon kunnen vinden. De eerste wordt echter niet aan alle abonnees verstrekt. Het is alleen bedoeld voor ouders en kinderen. De dienst werkt op tarieven als "Smeshariki", "Ring-Ding". Houd er rekening mee dat deze plannen op elk moment kunnen worden gewijzigd en verlengd. Daarom is het noodzakelijk om de officiële website van het Megafon-bedrijf zo vaak mogelijk te bezoeken en de informatie over de service te volgen.

Stap 4

Service nummer twee kan zonder uitzondering door alle abonnees worden gebruikt (dat wil zeggen, aangesloten op elk tariefplan). Om een persoon te vinden die deze specifieke methode gebruikt, gaat u naar de servicesite locator.megafon.ru en vult u de vereiste formuliervelden in. Zodra de operator het verzonden verzoek ontvangt en verwerkt, stuurt hij je een sms-bericht. Het bevat de coördinaten van de locatie van de andere abonnee. U kunt de locator ook op een andere manier gebruiken: bel gewoon het USSD-verzoek * 148 * abonneenummer # of bel 0888.

Aanbevolen: