Een Beeline-modem Flashen Naar Megafon Flash

Inhoudsopgave:

Een Beeline-modem Flashen Naar Megafon Flash
Een Beeline-modem Flashen Naar Megafon Flash

Video: Een Beeline-modem Flashen Naar Megafon Flash

Video: Een Beeline-modem Flashen Naar Megafon Flash
Video: Как прошить модем для ВСЕХ операторов БЕСПЛАТНО. Мегафон, МТС, Билайн. 2024, April
Anonim

Sommige aanbieders van draadloos internet maken hun eigen modemvarianten die alleen met hun simkaarten werken. Het probleem van het gebruik van andere providers op hetzelfde modem wordt opgelost door de instellingen handmatig te wijzigen, maar ook door te knipperen.

Een Beeline-modem flashen naar Megafon flash
Een Beeline-modem flashen naar Megafon flash

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Open het menu "Deze computer" en klik met de rechtermuisknop in het vrije gedeelte van de kraan. Selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu en ga naar het tabblad dat verantwoordelijk is voor het configureren van de hardwareparameters. Voer de "Apparaatbeheer" uit, selecteer in het venster dat verschijnt uw "Beeline"-modem. Open de eigenschappen ervan.

Stap 2

Bel de technische ondersteuningsdienst van de provider wiens diensten u in de toekomst gaat gebruiken (in dit geval Megafon, telefoonnummer - 0500) en ontdek de instellingen voor de USB-modem, wijzig ze vervolgens in de eigenschappen, pas toe en sla de wijzigingen op en maak een nieuwe netwerkverbinding met de door u opgegeven parameters.

Stap 3

Als de vorige optie u niet heeft geholpen, gebruikt u een alternatieve methode. Ontdek het model van uw modem en download de juiste firmware ervoor. Houd er rekening mee dat deze procedure alleen mag worden uitgevoerd op een desktopcomputer met het Windows-besturingssysteem.

Stap 4

Controleer na het downloaden van de firmwarebestanden op virussen en verwijder de simkaart uit de modem, sluit de Beeline-software en plaats de modem weer in de computer. Voer daarna het firmwareprogramma uit en wacht tot de update- en bestandsvervangingsprocedure is voltooid. Als het systeem u om het pad naar het apparaatstuurprogramma vraagt, geeft u de map op waarin het Beeline-programma is geïnstalleerd, standaard is dit de ZTE-map in de map Program Files.

Stap 5

Als er een foutrapport verschijnt tijdens het knipperen, controleer dan of de softwareversie overeenkomt met het model van uw apparaat. Probeer deze bewerking ook niet op een laptop. Als u nog niet eerder een flashing van apparaten hebt uitgevoerd en niet bekend bent met de belangrijkste verschillen in de modellen van USB-modems, vertrouw dan uw apparatuur toe aan servicecentra.

Aanbevolen: