Een Geheugenkaart Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart Flashen Flash
Een Geheugenkaart Flashen Flash

Video: Een Geheugenkaart Flashen Flash

Video: Een Geheugenkaart Flashen Flash
Video: Как прошить Nintendo Wii в 2020 году прошивка 4.3E 2024, April
Anonim

Elke dag begeeft iemands geheugenkaart in zijn telefoon, communicator of flashstation het. En de stemming is lang bedorven en de informatie gaat verloren. Om de prestaties van de media te herstellen, hoeft u deze echter alleen maar opnieuw te flashen.

Een geheugenkaart flashen flash
Een geheugenkaart flashen flash

Het is nodig

RACCO (industriële kleine laptop met ingebouwde GPRS-modem), microSD, hulpprogramma, computer met kaartlezer

instructies:

Stap 1

Een geheugenkaart is, net als een flashdrive, vrij eenvoudig ontworpen: een controller-microschakeling en verschillende geheugenmicroschakelingen. Als de controller "mislukt", kan deze worden hersteld door te knipperen, maar als de geheugenchips zijn, moeten ze worden geformatteerd en op de fabrieksmanier.

Stap 2

Voer het bestand uit met de officiële firmware, voer na het uitpakken van de gegevens de flasher uit. Pak het temp.dat-bestand uit het *.exe-bestand van de officiële firmware ("Start" -> "Configuratiescherm" -> "Gebruikersaccounts"), volg het pad C: Documenten en instellingen Gebruikersnaam Lokale instellingen Temp.

Stap 3

Wijzig de extensie van het bestand temp.dat in temp.bin. Kopieer het resulterende bestand naar de hoofdmap van een geformatteerde geheugenkaart.

Stap 4

Controleer op succesvol knipperen bij het opstarten van Windows. Start je computer opnieuw op. Opmerking! Niet-officiële firmware-hulpprogramma's worden meestal gedownload met een eenvoudig archief, dat moet worden uitgepakt en het *.bin-bestand moet worden gekopieerd naar een geformatteerde geheugenkaart. Het is niet nodig om het te hernoemen, omdat: het heeft al het vereiste formaat - *.bin.

Stap 5

En nog een tip. Het is alleen mogelijk om een geheugenkaart te flashen als de computer deze op de een of andere manier ziet en detecteert. Als het op geen enkele manier reageert op de geheugenkaart en de kaart aan het opwarmen is, betekent dit dat deze is doorgebrand en niet als apparaat kan worden hersteld. We zullen een nieuwe moeten kopen.

Aanbevolen: