Een Telefoon Flashen In De Dode Modus Flash

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Flashen In De Dode Modus Flash
Een Telefoon Flashen In De Dode Modus Flash

Video: Een Telefoon Flashen In De Dode Modus Flash

Video: Een Telefoon Flashen In De Dode Modus Flash
Video: how to flash new firmware in a dead smartphone using sp flash tool 2024, Mei
Anonim

Soms loopt een mislukte telefoonfirmware of de wens om terug te gaan naar een oude versie in de problemen - de telefoon weigert helemaal te werken. Haast je niet om de telefoon weg te gooien - je kunt hem ook van de dode modus naar een normaal werkende versie reflashen.

Een telefoon flashen in de dode modus flash
Een telefoon flashen in de dode modus flash

Het is nodig

Mobiele telefoon, oplader, Windows-pc, Phoenix-software

instructies:

Stap 1

Download Phoenix-software van sites voor het delen van bestanden op internet.

Stap 2

Wij laden de telefoon op. In het geval dat opladen op deze telefoon niet mogelijk is, installeren we een opgeladen batterij van een andere telefoon, of laden we de "native battery" ermee op. We verwijderen de simkaart en geheugenkaart uit de telefoon. We verbinden de dode telefoon met een kabel met de computer.

Stap 3

We starten de "Apparaatbeheer" op de computer. Om dit te doen, activeert u met de rechtermuisknop het tabblad Eigenschappen op het pictogram Deze computer, vervolgens Hardware en selecteert u Apparaatbeheer.

Stap 4

We activeren de knop om de mobiele telefoon aan te zetten. Houd het een paar seconden ingedrukt. We herhalen de procedure 3 keer met een interval van 15-20 seconden.

Stap 5

We markeren in de "Apparaatbeheer" het uiterlijk van nieuwe apparaten met dezelfde namen met het telefoonmodel. Hun uiterlijk geeft de succesvolle installatie van de stuurprogramma's aan.

Stap 6

Start het Phoenix-programma. Selecteer Geen verbinding wanneer u een verbindingstype kiest. Activeer op het dashboard het tabblad "Bestand" en selecteer "Modelnaam". In de lijst met apparaten vinden we ons telefoonmodel en bevestigen de selectie met de OK-knop.

Stap 7

Activeer het tabblad Productcode op het paneel. We selecteren de gewenste versie, zetten de selectievakjes naast de taalkeuze in en bevestigen de keuze.

Stap 8

Activeer het tabblad Firmware-update, markeer het selectievakje Dead Phone USB knipperend en klik op de knop Opknappen. Voor het programma moet de telefoon worden ingeschakeld. Druk op de aan/uit-knop van de telefoon, houd deze 2-3 seconden ingedrukt en laat hem vervolgens los. Het proces van het knipperen van de telefoon in de dode modus duurt 8-10 minuten.

Stap 9

Aan het einde van de firmware zien we de melding: Product flashing geslaagd. Druk op OK en de telefoon wordt automatisch ingeschakeld. We ontkoppelen de telefoon van de kabel, zetten hem uit, plaatsen de simkaart en geheugenkaart terug en activeren deze. We controleren de prestaties van al zijn functies.

Aanbevolen: