Een Ritmix-speler Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Ritmix-speler Flashen Flash
Een Ritmix-speler Flashen Flash

Video: Een Ritmix-speler Flashen Flash

Video: Een Ritmix-speler Flashen Flash
Video: (Superseded) How to flash ExpressLRS via STLink to R9M 2024, April
Anonim

Vaak hebben de eigenaren van ritmix-spelers problemen met de werking van hun onvervangbare apparaten. Met de firmware kunt u dergelijke ontmoedigende problemen in de werking van de speler oplossen, de functionaliteit uitbreiden en de mogelijkheden vergroten.

Een ritmix-speler flashen flash
Een ritmix-speler flashen flash

Het is nodig

De ritmix-speler, personal computer, de speler waarvan de firmware zal worden gebruikt

instructies:

Stap 1

Sluit de speler waarvan de firmware wordt gebruikt om het ritmix-apparaat te flashen op een pc aan. Maak een leeg tekstdocument in de hoofdmap van de speler en hernoem het rkusb.tag.

Stap 2

Start de pc opnieuw op zonder de speler los te koppelen van de computer en wacht tot de computer uw speler detecteert.

Stap 3

Kopieer alle inhoud naar uw computer vanaf de verschenen verwijderbare schijf, waarvan de grootte ongeveer 90 megabytes is. De gekopieerde informatie is alleen de firmware die u nodig hebt.

Stap 4

Sluit een speler aan die firmware vereist. Maak een tekstbestand in de root en hernoem het rkusb.tag.

Stap 5

Start uw computer opnieuw op en wacht tot hij de speler "ziet".

Stap 6

Formatteer de verwisselbare schijf die verschijnt (deze bevat de firmware die moet worden bijgewerkt). Kopieer de opgeslagen firmware van de bronspeler naar deze map.

Stap 7

Klik op Reset en wacht tot de speler door het systeem wordt gedetecteerd.

Stap 8

Je kunt de ritmix-speler ook op een iets andere manier flashen. Download hiervoor de firmware voor een specifiek apparaatmodel op de officiële bron. Voer vervolgens het gedownloade bestand uit en wacht tot het zoekprogramma de aangesloten speler automatisch detecteert.

Stap 9

Wanneer u uw speler op een pc aansluit, houdt u de "play"-knop op de speler ingedrukt. Onthoud: de "play"-knop moet ingedrukt worden gehouden tijdens het hele proces van het bijwerken van de firmware op de speler. Nadat u op het scherm wordt gevraagd om de speler opnieuw op te starten, bevestigt u uw toestemming door op "Ok" te klikken. Binnen een paar minuten detecteert het programma de speler die op de computer is aangesloten en start de automatische firmware-update. Klik op de knop "Start" en wacht tot de firmware is voltooid. Koppel de USB-kabel los en zet de speler aan.

Aanbevolen: