De Service "Altijd Online" Deactiveren

Inhoudsopgave:

De Service "Altijd Online" Deactiveren
De Service "Altijd Online" Deactiveren

Video: De Service "Altijd Online" Deactiveren

Video: De Service
Video: Activeren en beheren van school bundel licenties 2024, April
Anonim

Mobiele operators informeren hun abonnees vaak niet over wijzigingen in het contract voor de levering van communicatiediensten. De abonnee kan dus betaalde opties aansluiten, waarvan hij niet eens weet. Een voorbeeld is de service "Altijd online".

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

De mobiele dienst "Altijd online" wordt geleverd door de mobiele operator Megafon. Met zijn hulp weet de abonnee die u heeft gebeld wanneer u weer in het netwerk verschijnt, of tijdens zijn poging om u te bellen, uw telefoon was uitgeschakeld of u zich buiten de Megafon-netwerktoegangszone bevond.

Stap 2

Deze dienst wordt automatisch aangesloten na activatie van de simkaart en er worden enige tijd geen abonnementskosten in rekening gebracht. Na het einde van de respijtperiode begint de operator met een bepaalde frequentie vanaf het mobiele account van de abonnee geld af te schrijven voor de service "Always in touch". In verschillende regio's worden de kosten van deze service anders in rekening gebracht.

Stap 3

U kunt de status van de service controleren door een USSD-verzoek te sturen naar het nummer * 111 * 2 * 1 * 5 * 9 * 9 * 2 * 3 #. Als reactie hierop wordt er een sms naar uw mobiele telefoon gestuurd, waarin de operator u laat weten of de Always Online-service is geactiveerd. U kunt deze service van Megafon uitschakelen door het volgende USSD-verzoek te bellen op het scherm van uw mobiele telefoon: * 111 * 2 * 1 * 5 * 9 * 9 * 2 * 2 #.

Stap 4

Dit nummer werkt mogelijk niet in sommige regio's van Rusland. Als, in plaats van een succesvol USSD-verzoek te verzenden, de telefoon een fout of een onjuist verzoek heeft gemeld, gebruikt u een enkele code om de Megafon-service "Always in touch" uit te schakelen. In dit geval duurt de ontkoppeling van de dienst iets langer (tot enkele uren). Een enkel USSD-verzoeknummer: * 105 # 2500 #. Nadat het verzoek om de verbinding te verbreken is verzonden, ontvangt u ook een antwoord-sms met het resultaat van de bewerking.

Aanbevolen: