De Service "Internetmelding" Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Service "Internetmelding" Uitschakelen
De Service "Internetmelding" Uitschakelen

Video: De Service "Internetmelding" Uitschakelen

Video: De Service
Video: How to Close Computer Chrome Browser & Firefox Notification | Close Laptop Internet Notification 2024, April
Anonim

Mobiele operator "Beeline" biedt zijn klanten de dienst "Internetnotificatie, roaming" aan. Abonnees in hun regio hebben het vaak niet nodig. Er zijn verschillende manieren om internetmeldingen uit te schakelen.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Om de dienst "Internetmelding, roaming" met uw mobiele telefoon uit te schakelen, kiest u de combinatie * 110 * 1470 # en klikt u op de knop "Bellen". Als u dit om wat voor reden dan ook niet kunt doen, neem dan contact op met het Beeline-servicecentrum via het verkorte nummer 0611.

Stap 2

Selecteer in het elektronische menu, geleid door de instructies van de autoinformer, een gesprek met de vertegenwoordiger van de ondersteuningsdienst. Leg aan de specialist de essentie van het probleem uit, benoem de besturingsinformatie op verzoek. De medewerker van Beeline zal de Internet Notification-service uitschakelen. U ontvangt een bevestiging van de uitgevoerde handeling in het bericht dat u heeft ontvangen.

Stap 3

Het is ook mogelijk om deze dienst via internet te deactiveren. Ga naar de officiële website van "Beeline" en klik op de knop "Mijn Account" in de rechterbovenhoek van de pagina. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Meld u eventueel vooraf aan in het systeem. Ga na het invoeren van uw persoonlijke account naar het gedeelte "Servicebeheer" en zoek "Internetmelding" in de lijst.

Stap 4

Plaats een markering naast de dienst die je hebt gekozen en klik op de knop "Uitschakelen". Nadat uw opdracht is verwerkt, ontvangt u een sms-melding op uw telefoon dat deze service is uitgeschakeld. De verwerkingstijd kan variëren van enkele minuten tot een uur.

Stap 5

Als u elektronische methoden niet vertrouwt, neem dan contact op met een bedrijfssalon van de mobiele operator "Beeline", die een identiteitsbewijs bij u heeft. Als het telefoonnummer is afgegeven voor een andere persoon, dan moet deze aanwezig zijn (met zijn paspoort).

Stap 6

Informeer de salonmedewerker dat u de service "Internetmelding" wilt deactiveren. Hij zal deze operatie in uw aanwezigheid uitvoeren. U moet ook een bevestigingsbericht ontvangen dat de service is uitgeschakeld.

Aanbevolen: