De Service "Overal In Huis" Op MTS . Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Service "Overal In Huis" Op MTS . Uitschakelen
De Service "Overal In Huis" Op MTS . Uitschakelen

Video: De Service "Overal In Huis" Op MTS . Uitschakelen

Video: De Service
Video: Service TOP Totaal 2024, Mei
Anonim

Om geld te besparen, moeten tarieven die bedoeld zijn voor communicatie in roaming worden uitgeschakeld zodra u de binnenlandse grens oversteekt. In dit geval is het noodzakelijk om rekening te houden met wat voor tarief je hebt: "Overal in huis" of "Overal in huis Slim".

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Om de "Overal thuis"-service op MTS te deactiveren, stuurt u gewoon een USSD-verzoek * 111 * 3333 # Daarna zou u een sms moeten ontvangen waarin staat dat de levering van de dienst is opgeschort. Ook kan het zijn dat je na verloop van tijd een foutmelding krijgt en een verzoek om het verzoek te herhalen.

Stap 2

Een alternatief voor de vorige methode is om zelf een sms naar de operator te sturen. Typ hiervoor in het tekstvak "33330" en stuur naar het telefoonnummer "111". Als de operatie succesvol is, moet u ook worden geïnformeerd met een antwoordbericht.

Stap 3

Om de Smart Everywhere at Home-service te deactiveren, belt u gewoon het USSD-verzoek * 111 * 1021 #. U kunt ook naar de internetportal van de mobiele provider gaan en het telefoonnummer en wachtwoord invoeren. Druk vervolgens in het actieve menu "servicebeheer" op de knop "uitschakelen" naast het geselecteerde tarief.

Stap 4

Als geen van de bovenstaande methoden geschikt is, kunt u de technische ondersteuning van MTS bellen. Kies hiervoor het nummer "0890". Om de service "Overal zoals thuis" of "Overal zoals thuis Smart" te deactiveren, moet u het item "Tarieven en diensten" in het auto-informing-menu selecteren of contact opnemen met de coördinator. Houd er rekening mee dat u de technische ondersteuning alleen moet bellen als u zeker bent van de stabiliteit van de verbinding.

Aanbevolen: