De Service "Onbeperkt Internet" Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

De Service "Onbeperkt Internet" Uitschakelen?
De Service "Onbeperkt Internet" Uitschakelen?

Video: De Service "Onbeperkt Internet" Uitschakelen?

Video: De Service
Video: Wat als het Orange netwerk problemen heeft? Zo lossen we het op! 2024, Mei
Anonim

Als u geen gebruik wilt maken van de diensten van onbeperkt internet van een mobiele operator, kunt u de maandelijkse abonnementskosten niet betalen door deze optie uit te schakelen.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

De manier om de service "Onbeperkt internet" rechtstreeks te deactiveren, is afhankelijk van de mobiele provider die u hebt gekozen. Om bijvoorbeeld te voorkomen dat u maandelijks geld hoeft af te schrijven van uw modem of telefoonrekening door Megafon-medewerkers, moet u een speciaal commando kiezen om de optie te deactiveren. Er zijn twee opties om uit te schakelen:

Stuur een bericht naar nummer 000929 met een speciale code. U kunt het krijgen op de officiële website van het bedrijf door uw woonplaats te kiezen.

Kies het commando * 105 * 3400 * 2 #. Na het voltooien van deze actie moeten de operators uw huidige tarief deactiveren.

Stap 2

Wat de mobiele operator MTS betreft, zijn er drie manieren om de dienst die ze aanbieden te weigeren:

Kies het commando op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 252 * 0 #. Als reactie zou u een bericht moeten ontvangen dat de service is uitgeschakeld.

Stuur SMS naar nummer 2520 met de tekst: 2520.

Schakel de optie uit met behulp van de "Internet-assistent".

Stap 3

Om te stoppen met het gebruik van de service van de mobiele operator "Beeline", moet u het commando bellen: 0674090. Nadat u deze actie hebt uitgevoerd, ontvangt u een antwoord dat de eerder geïnstalleerde optie met succes is uitgeschakeld. In sommige gevallen werkt deze methode mogelijk niet, dus u moet contact opnemen met de "Beeline" -operator en het probleem oplossen.

Stap 4

Wat de mobiele operator Tele 2 betreft, het is heel eenvoudig om de service te deactiveren. Kies het commando op uw mobiele telefoon: * 105 * 235 * 0 #. Binnen tien seconden ontvang je een antwoordbericht waarin staat dat je de service succesvol hebt uitgeschakeld.

Aanbevolen: