Hoe De "Altijd Online"-service In Het Megafon-netwerk Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De "Altijd Online"-service In Het Megafon-netwerk Uit Te Schakelen?
Hoe De "Altijd Online"-service In Het Megafon-netwerk Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De "Altijd Online"-service In Het Megafon-netwerk Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De
Video: Удаление стрежневой мозоли на мизинце 2024, April
Anonim

Abonnees van het mobiele bedrijf "Megafon" hebben de mogelijkheid om de service "Always in touch" te gebruiken. Deze optie zorgt voor het gebruik van een digitaal antwoordapparaat op het moment dat u zich buiten het bereik van het netwerk bevindt of een inkomende oproep gewoon niet kunt beantwoorden. U kunt deze service op elk moment deactiveren.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Om de Always Online-service te deactiveren, kunt u een speciaal USSD-commando gebruiken. Kies hiervoor de volgende cijfercombinatie vanaf uw telefoon: * 105 # en de beltoets. Selecteer daarna het nummer "3" - "Services" uit de lijst en vervolgens opnieuw "3" - "Lijst met services". Vervolgens moet u de bovenstaande optie vinden en op de bijbehorende toets drukken. En selecteer vervolgens "Uitschakelen".

Stap 2

U kunt de dienst ook deactiveren via het zelfbedieningssysteem "Service-Guide". Ga hiervoor naar de officiële website van het bedrijf - www.megafon.ru. Zoek in de rechterbovenhoek de opdracht "Servicegids", klik erop.

Stap 3

Voer in het geopende venster uw tiencijferige telefoonnummer en wachtwoord in, dat uit 4 cijfers moet bestaan, en klik vervolgens op het opschrift "Inloggen". In sommige gevallen kan het systeem u vragen een beveiligingscode in te voeren die uit meerdere Latijnse letters bestaat.

Stap 4

Op de pagina die wordt geopend, ziet u aan uw linkerhand een menu. Zoek het tabblad "Diensten en tarief", klik erop, selecteer het item "De set services wijzigen".

Stap 5

Zet een vinkje voor de groep "Aanvullend", zoek de service "Altijd online" en schakel het selectievakje uit. Klik vervolgens op "Wijzigingen aanbrengen" en bevestig uw actie.

Stap 6

U kunt de dienst deactiveren via de telefoonlijn van de abonneeservice. Om dit te doen, belt u het verkorte nummer 0500 vanaf uw telefoon en wacht u tot de telefoniste opneemt. Nadat u de paspoortgegevens van de eigenaar van het persoonlijke account hebt genoemd, kunt u elke optie in- of uitschakelen, inclusief "Altijd online".

Stap 7

Als het om welke reden dan ook niet mogelijk is om de service uit te schakelen, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele operator "Megafon". Het is raadzaam om een simkaart of paspoort bij je te hebben. Indien u niet de eigenaar bent van de persoonlijke rekening, dient u de operator een volmacht te bezorgen die op uw naam is opgesteld.

Aanbevolen: