Mail Agent Instellen Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Mail Agent Instellen Op Uw Telefoon
Mail Agent Instellen Op Uw Telefoon

Video: Mail Agent Instellen Op Uw Telefoon

Video: Mail Agent Instellen Op Uw Telefoon
Video: Instructievideo wachtwoord opnieuw instellen in iOS mail 2024, Mei
Anonim

Mail. Ru-agent is een programma waarmee u de diensten van de gelijknamige bron Mail. Ru rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon kunt gebruiken. De installatie kan rechtstreeks worden gedaan via de applicatiewinkel van het apparaat, dat is geïnstalleerd in het besturingssysteem. Verdere instellingen van het hulpprogramma worden uitgevoerd via de interface.

Mail Agent instellen op uw telefoon
Mail Agent instellen op uw telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar de applicatiewinkel van uw apparaat met behulp van de snelkoppeling in het apparaatmenu. Voor Android heet dit item Play Market, om te downloaden naar de iPhone - AppStore, en voor de Windows Phone-versie - "Market". Voor telefoons die alleen met Java werken, kan de applicatie rechtstreeks van Mail. Ru worden gedownload door naar het overeenkomstige gedeelte van de site te gaan.

Stap 2

Selecteer "Installeren" in het applicatiewinkelmenu en wacht tot de procedure is voltooid. Na installatie verschijnt de programmasnelkoppeling op het startscherm van het apparaat. Gebruik dit pictogram om het hulpprogramma op uw telefoon te starten.

Stap 3

Om het reeds aangemaakte account op Mail.ru in te voeren, voert u de juiste gegevens in het venster dat verschijnt in. U kunt een nieuw account aanmaken door op de betreffende knop op het scherm te klikken en de benodigde gegevens in te voeren. Na het inloggen heeft u toegang tot de overige functies van de applicatie.

Stap 4

Klik op het meest rechtse toepassingspictogram. Daarna kunt u de knop "Account toevoegen" gebruiken om een account van sociale netwerken toe te voegen. Om naar de hulpprogramma-instellingen te gaan, klikt u op het item "Instellingen".

Stap 5

In dit menu kunt u de instellingen wijzigen voor meldingen die op het scherm worden weergegeven, evenals het gedrag van de applicatie wanneer u verschillende berichten ontvangt. Hier kunt u ook het thema en de instellingen voor spraak- en videocommunicatie voor bellen wijzigen (als deze functie beschikbaar is). Nadat u het programma hebt geconfigureerd, kunt u beginnen te communiceren met behulp van dit programma.

Stap 6

Om een bericht te verzenden, klikt u op een contact in de vriendenlijst. Als u een videogesprek wilt voeren, klikt u op het pictogram rechts van de regel voor het invoeren van berichten. U kunt ook oproepen vanuit het programma beheren door op het handsetpictogram onder aan het hoofdvenster van de toepassing te klikken.

Aanbevolen: