Mail.ru-mail Instellen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Mail.ru-mail Instellen Op Je Telefoon
Mail.ru-mail Instellen Op Je Telefoon

Video: Mail.ru-mail Instellen Op Je Telefoon

Video: Mail.ru-mail Instellen Op Je Telefoon
Video: Почта mail.ru: как пользоваться мобильным приложением. 2024, Mei
Anonim

Mail.ru is een van de meest populaire e-maildiensten in Rusland vanwege zijn functionaliteit. U kunt de bron zowel vanaf een computer als vanaf een mobiel apparaat gebruiken. Om dit te doen, kunt u een speciale applicatie installeren die is vrijgegeven door de ontwikkelaars van de site.

Mail.ru mail instellen op je telefoon
Mail.ru mail instellen op je telefoon

instructies:

Stap 1

Open de app store van je apparaat en voer de naam van de Mail.ru-app in de zoekbalk in. Gebruik de app Store van Play Market om de applicatie op uw mobiele Android-apparaat te installeren. Om het programma van Apple naar een iOS-apparaat te downloaden, gaat u naar de AppStore of gebruikt u de iTunes-functies om een hulpprogramma te vinden. Als u het apparaat op Windows Phone gebruikt, gaat u naar het gedeelte "Markt".

Stap 2

Selecteer het ontvangen programma in de zoekresultaten en start de installatie met de overeenkomstige knop in het winkelvenster. Nadat de installatie is voltooid, vindt u het gedownloade hulpprogramma op het bureaublad van het apparaat.

Stap 3

Klik op de gemaakte snelkoppeling en wacht op de lancering. In het venster dat verschijnt, moet u uw e-mailadres en wachtwoord invoeren. Voer de gevraagde informatie in, selecteer vervolgens "Inloggen" en wacht tot de lijst met berichten is geladen. De installatie van de Mail.ru-client is voltooid.

Stap 4

U kunt uw e-mail ook openen met uw browser. Open het programma voor het bekijken van sites op internet op uw apparaat en voer het adres van de service in, bevestig vervolgens de bewerking en wacht tot de pagina is geladen om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. De bron heeft een versie voor mobiele apparaten, die het laden van e-mail aanzienlijk zal versnellen.

Stap 5

Om de service-inbox op uw telefoon te gebruiken, kunt u ook de ingebouwde client starten. Ga naar het telefoonmenu en selecteer het gedeelte "Mail". Selecteer "Account toevoegen" bij de machine-opties en voer het e-mailadres en wachtwoord in.

Stap 6

Voer in de instellingen van de server voor inkomende e-mail pop.mail.ru in en specificeer voor uitgaande e-mail smtp.mail.ru. Configureer de rest van de parameters naar eigen goeddunken, sla vervolgens het aangemaakte account op en wacht tot de letters naar het apparaat zijn gedownload om via de apparaatinterface te werken.

Aanbevolen: