Hoe Mail Agent Op Een Mobiele Telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Mail Agent Op Een Mobiele Telefoon Te Downloaden
Hoe Mail Agent Op Een Mobiele Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Mail Agent Op Een Mobiele Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Mail Agent Op Een Mobiele Telefoon Te Downloaden
Video: E-mail instellen telefoon (Android) | Slimme tips | Mobiel.nl 2024, Mei
Anonim

"Agent" Mail. Ru is een populaire instant messenger voor online communicatie. De Mail. Ru-portal biedt ook een mobiele versie van het programma om contact te houden, zelfs als u niet achter uw computer zit. Door "Agent" naar uw telefoon te downloaden, kunt u overal en altijd met uw vrienden communiceren.

Hoe Mail Agent op een mobiele telefoon te downloaden
Hoe Mail Agent op een mobiele telefoon te downloaden

Noodzakelijk

Mobiele telefoon met geconfigureerd GPRS-internet

instructies:

Stap 1

Ontvang "Agent" per sms. Ga hiervoor naar de Mail. Ru-websitepagina, die de mobiele versie van het programma aanbiedt. Voer in het daarvoor bestemde veld op de pagina uw telefoonnummer in in het formaat "Landcode - operatorcode - nummer" en klik op "Ophalen"

Stap 2

Ontvang een sms-bericht van Mail. Ru naar het opgegeven telefoonnummer, met daarin een downloadlink. Volg de link en download het bestand naar uw mobiele telefoon

Stap 3

Download "Agent" via de site. Open hiervoor de m.mail.ru-pagina in de internetbrowser van uw telefoon. Selecteer in het gedeelte "Toepassingen voor de telefoon" de optie "Mobiele agent met e-mail en ICQ". Klik op deze inscriptie-link, ga ernaartoe en download het voorgestelde bestand naar uw telefoon

Stap 4

Installeer de "Agent" via uw computer. Ga naar de Mail. Ru-pagina die aanbiedt om de "Agent" naar uw mobiele telefoon te downloaden. Selecteer het besturingssysteem dat in uw telefoon wordt gebruikt (Java, Symbian, Windows Mobile, IOS aangeboden). Klik op de inscriptie die overeenkomt met het besturingssysteem van uw telefoon.

Stap 5

Volg de link en download het voorgestelde bestand met het programma naar uw computer. Breng het gedownloade bestand, afhankelijk van uw voorkeuren en de mogelijkheden van uw telefoon, over naar uw telefoon met behulp van een USB-kabel, Bluetooth-apparaat, IrDA- of iTunes-software.

Stap 6

De universele methode die geschikt is voor de meeste telefoons is via USB. Steek de mini-USB-connector in de telefoonpoort en de gewone USB-kabel in de pc-poort. De telefoon wordt door de computer herkend als een flashstation.

Stap 7

Selecteer de optie "Map openen om bestanden te bekijken". De gedeelde map van de telefoon wordt geopend met een aantal submappen. Ga naar de map van de computer met het gedownloade Mobile Agent-programma en klik op "Kopiëren". Selecteer vervolgens de gewenste submap op je telefoon en klik op "Plakken".

Aanbevolen: