Hoe Zenders Afstemmen Op Een Sony TV

Inhoudsopgave:

Hoe Zenders Afstemmen Op Een Sony TV
Hoe Zenders Afstemmen Op Een Sony TV

Video: Hoe Zenders Afstemmen Op Een Sony TV

Video: Hoe Zenders Afstemmen Op Een Sony TV
Video: СОВЕТЫ: настройка каналов (аналоговых/цифровых) на телевизоре Sony с Android TV 2024, April
Anonim

Kanaalafstemming vindt plaats op verschillende tv's in ongeveer hetzelfde scenario, hetzelfde geldt voor apparaten van de fabrikant Sony. Kanaalafstemming in sommige modellen wordt uitgevoerd zonder de hulp van een afstandsbediening.

Hoe zenders afstemmen op een Sony TV
Hoe zenders afstemmen op een Sony TV

Het is nodig

  • - instructie;
  • - afstandsbediening.

instructies:

Stap 1

Gebruik de automatische zoekfunctie voor beschikbare tv-kanalen voor uw apparaatmodel. Houd op de voorkant van de tv of op de afstandsbediening de menuknop voor het instellen van kanalen een paar seconden ingedrukt. Dit zou een automatisch zoekmenu moeten oproepen. Wacht tot het einde van de automatische zenderafstemming, waarna de tv vanzelf terugkeert naar de normale weergavemodus.

Stap 2

Stem zenders handmatig af. Ga naar deze modus met behulp van speciale knoppen op uw afstandsbediening (sommige worden gekenmerkt door twee knoppen tegelijk in te drukken) of vanaf het paneel van de tv zelf. Gebruik de +/- knoppen om de kanaalfrequentie af te stemmen, de kwaliteit van het signaal dat door uw antenne wordt ontvangen aan te passen en naar de volgende instelling te gaan.

Stap 3

Gebruik de volumeknoppen om door de menu-items te navigeren. Houd er rekening mee dat sommige tv-modellen automatisch naar een zender kunnen zoeken, en wanneer deze op het scherm wordt weergegeven, wordt de positie ervan vastgezet door op bepaalde knoppen te drukken.

Stap 4

Lees het gedeelte over het instellen van kanalen in de instructies voor uw tv. Als je het om welke reden dan ook niet hebt, download dan een nieuwe van de officiële Sony-website of van andere internetbronnen. Houd er ook rekening mee dat u de technische ondersteuning van uw serviceprovider kunt bellen voor hulp bij het afstemmen van de kanalen op uw televisie.

Stap 5

Als u satellietapparatuur gebruikt, voer dan de initiële kanaalinstelling uit in uw ontvanger. Hier is het het beste om de instellingen die oorspronkelijk door de werknemers zijn gemaakt niet te wijzigen, maar op de tv wordt de instelling volgens hetzelfde principe uitgevoerd, maar het is handiger om eenvoudig een automatische zoekopdracht uit te voeren.

Aanbevolen: