Hoe U Satelliet-tv-zenders Kunt Afstemmen

Inhoudsopgave:

Hoe U Satelliet-tv-zenders Kunt Afstemmen
Hoe U Satelliet-tv-zenders Kunt Afstemmen

Video: Hoe U Satelliet-tv-zenders Kunt Afstemmen

Video: Hoe U Satelliet-tv-zenders Kunt Afstemmen
Video: Vanomobil satelliet zenders inladen AVTEX TV 2024, April
Anonim

Satelliet-tv is iets geweldigs. Maar heel vaak hebben satelliet-tv-abonnees problemen met instellingen. Dit is een ernstige en verantwoordelijke gebeurtenis, en zelfs de kleinste onnauwkeurigheden in kanaalafstemming kunnen vervolgens de kwaliteit van het ontvangen signaal beïnvloeden. Tegelijkertijd is deze bewerking, na het zorgvuldig lezen van de instructies voor het bedienen van het satellietsysteem, vrij toegankelijk voor de meeste gebruikers. Het satellietsysteem is dus gekocht en geïnstalleerd, het enige dat overblijft is om het te configureren.

Hoe u satelliet-tv-zenders kunt afstemmen
Hoe u satelliet-tv-zenders kunt afstemmen

Het is nodig

Voor het instellen heeft u de gebruiksaanwijzing van de ontvanger en de afstandsbediening nodig

instructies:

Stap 1

Sluit de ontvanger aan op uw tv en satellietschotel en zet hem vervolgens aan.

Stap 2

Zoek in het menu van de receiver het item “Zender zoeken” (andere namen “Installatie” zijn ook mogelijk, enz.) en selecteer dit item.

Stap 3

Daarna hebt u toegang tot twee items "Handmatig" (handmatige modus) en "Auto" (automatische modus). U kunt zowel de ene als de andere afstemmingsoptie kiezen, maar houd er rekening mee dat met een groot aantal satellieten en transponders het afstemmen van kanalen een zeer lang en vervelend proces kan worden, omdat u uitzendparameters moet invoeren voor elk kanaal. We gaan het anders doen. Kies de modus "Auto". De ontvanger begint gegevens voor elk kanaal te ontvangen en slaat deze op in het geheugen.

Stap 4

Als uw ontvangermodel ook een derde afstemmodus heeft - "blind", gebruik dan deze specifieke modus. Lees hiervoor aandachtig de instructies voor de geïnstalleerde satellietapparatuur en als er een functie voor blind zoeken ("Blind zoeken") is, selecteer dan in paragraaf 3 in plaats van "Auto" deze functie. In dit geval wordt de instelling gemaakt volgens het principe dat wordt gebruikt bij het instellen van conventionele tv's - het volledige beschikbare frequentiebereik wordt gescand. In dit geval worden alle kanalen in het geheugen opgenomen. Het enige nadeel van deze afstemmethode is de zeer lage scansnelheid.

Stap 5

Na het voltooien van de installatie, en dit proces kan behoorlijk lang duren, verlaat u alle menu's. De installatie is voltooid.

Aanbevolen: