Hoe Zenders Afstemmen Op Een Sony Bravia TV

Inhoudsopgave:

Hoe Zenders Afstemmen Op Een Sony Bravia TV
Hoe Zenders Afstemmen Op Een Sony Bravia TV

Video: Hoe Zenders Afstemmen Op Een Sony Bravia TV

Video: Hoe Zenders Afstemmen Op Een Sony Bravia TV
Video: How To Retune Channels on Sony Bravia Smart TV (2021) 2024, April
Anonim

Iedereen in zijn leven moest kanalen afstemmen op verschillende tv-modellen. Hun zoekproces is ongeveer hetzelfde. Dit geldt ook voor de Sony Bravia TV. Op sommige modellen kunt u zenders afstemmen zonder de afstandsbediening te gebruiken.

Hoe zenders afstemmen op een Sony Bravia TV
Hoe zenders afstemmen op een Sony Bravia TV

instructies:

Stap 1

Gebruik de automatische zoekfunctie voor alle beschikbare tv-zenders voor uw Sony Bravia-model. Aan de voorkant van het tv-paneel bevindt zich een menuknop. Houd het een paar seconden vast om de kanaalinstellingen te starten. Hiervoor kan ook de afstandsbediening worden gebruikt. "Menu" en "Auto Channel Search" verschijnen op het tv-scherm. Wacht tot het afstemmen van de gevonden kanalen is voltooid. Na het voltooien van de procedure keert uw tv terug naar de normale weergavemodus.

Stap 2

U kunt zenders handmatig afstemmen. U kunt deze modus starten met behulp van speciale knoppen op uw afstandsbediening of op het paneel van uw Sony TV. De zenderfrequentie wordt aangepast met de + - toetsen. Pas daarna de signaalkwaliteit aan met de functie "Fine Tuning". Herhaal deze stappen voor elke tv-zender.

Stap 3

Gebruik de knoppen om het volume aan te passen om van het ene item naar het andere te gaan in het tv-menu. Op sommige modellen Sony-tv's moet het gevonden kanaal in de automatische zoekmodus worden hersteld voor latere opslag door op bepaalde knoppen op de afstandsbediening te drukken.

Stap 4

Zoek de handleiding van uw Sony Bravia TV en lees deze. Bekijk de sectie over het instellen van kanalen. Als u deze handleiding niet samen met de tv-systeemkit hebt gekregen, kunt u deze downloaden van de officiële Sony-website of met behulp van andere internetbronnen. Als u de zenders op uw tv niet kunt afstemmen, neem dan contact op met de technische ondersteuning. Daar wordt u in detail het hele installatieproces uitgelegd, van begin tot eind. Het servicetelefoonnummer staat vermeld in de documentatie.

Stap 5

Als u satellietapparatuur gebruikt en geen conventionele antenne, stem dan de kanalen rechtstreeks op de ontvanger zelf af.

Aanbevolen: