Hoe Een 3D-bril In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een 3D-bril In Te Schakelen
Hoe Een 3D-bril In Te Schakelen

Video: Hoe Een 3D-bril In Te Schakelen

Video: Hoe Een 3D-bril In Te Schakelen
Video: Hoe kijk je in 3D op je televisie? (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

3D-technologie is tegenwoordig breed vertegenwoordigd in de IT-markt. Smartphones met 3D-schermen, tv's en zelfs printers. En het begon allemaal met de film "Avatar" van D. Cameron, want dit is de eerste 3D-foto, die er echt heel indrukwekkend uitzag.

Hoe een 3D-bril in te schakelen
Hoe een 3D-bril in te schakelen

instructies:

Stap 1

De zogenaamde sluiterbrillen, die speciale LCD-luiken gebruiken in plaats van lenzen, die helpen bij het vormen van een 3D-beeld, zijn de meest voorkomende op de markt. Een van de "vertegenwoordigers" van dit type zijn brillen van Nvdia - Nvidia 3D-Vision. Er zijn twee opties voor deze apparaten: 3d-vision (bekabelde USB) en 3d-vision 2 (draadloos). Sluit 3d-vision-usb aan op een speciale hub. Houd vervolgens de aan / uit-knop op de bril ingedrukt. Wacht tot de aan/uit-knop op de hub en op de bril groen wordt, of wacht tot de verbinding tot stand is gebracht.

Stap 2

Zorg ervoor dat de bril is gesynchroniseerd. Ga hiervoor naar het Nvidia-configuratiescherm en ga naar de sectie 3D-Vision-Pro. Als de acties succesvol waren, zal de figuur punten weergeven. Ze zijn nu volledig operationeel. Voer een applicatie of film uit. Het tweede type bril vereist een speciale monitor die 3D-Vision ondersteunt. Om het apparaat in te schakelen, drukt u gewoon op de kleine knop aan de rechterkant. De bril werkt en nu moet je 3D op de computer zelf inschakelen. Installeer eerst de nieuwste stuurprogramma's van Nvidia, nadat u de oude hebt verwijderd. Ga vervolgens naar het Nvidia-configuratiescherm en activeer de 3D-modus.

Stap 3

De bril van Samsung is ook geschikt voor tv's uit de D-serie. Ze gaan automatisch aan zodra je ze aantrekt. Maar hiervoor moet je paren maken. Pak je bril, ga niet verder dan 50 cm van de tv staan en houd de koppelingsknop een paar seconden ingedrukt. Het apparaat wordt ingeschakeld en het koppelingsproces begint. U wordt op het tv-scherm geïnformeerd over een geslaagde koppeling. Als er een storing optreedt, wordt de bril automatisch uitgeschakeld. Daarna kunt u het koppelingsproces opnieuw herhalen en vergeet niet om de 3D-functie op uw tv in te stellen.

Aanbevolen: