Hoe De Piep Op Een Megafoon Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Piep Op Een Megafoon Uit Te Schakelen?
Hoe De Piep Op Een Megafoon Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Piep Op Een Megafoon Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Piep Op Een Megafoon Uit Te Schakelen?
Video: Megaphone not working in Roblox Arsenal (Bug? help) 2024, Mei
Anonim

Met de service Ringtone wijzigen kunnen MegaFon-abonnees hun favoriete melodieën instellen in plaats van standaardbeltonen. Na genoeg van deze service te hebben gespeeld, zouden velen het willen uitschakelen en terugkeren naar de gebruikelijke piepjes. Hoe je dit moet doen, is niet bij iedereen bekend.

Hoe de piep op een megafoon uit te schakelen?
Hoe de piep op een megafoon uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Een MegaFon-abonnee betaalt een dagelijkse abonnementskosten van 2 roebel voor het gebruik van de service "De kiestoon wijzigen". Er zijn maar weinig mensen die de standaardmelodie behouden en nog eens 30 tot 90 roebel uitdelen. voor elke nieuwe melodie. Vroeg of laat kan deze service een echte "geldstofzuiger" worden. Als u eerder de service "De kiestoon wijzigen" hebt geactiveerd en al van al zijn geneugten hebt genoten, hoeft u alleen maar 0770 te bellen en, na de aanwijzingen van de automatische informant, de service uit te schakelen om deze uit te schakelen. U kunt ook gebruik maken van het automatische zelfbedieningssysteem "Service Guide". Bel 0550, kies vervolgens 4 - 4 - 2 - 1, en de service "Kiestoon wijzigen" wordt uitgeschakeld."

Stap 2

Voor sommige abonnees wordt de dienst "De kiestoon wijzigen" zonder hun medeweten geactiveerd, gelijktijdig met de dienst "Kaleidoscoop" op het moment van activering van de simkaart. Om "De kiestoon wijzigen" uit te schakelen, moet u ook de dienst "Kaleidoscope" uitschakelen. Ga hiervoor naar het menu van je telefoon en open de MegaFonPRO-sectie. Selecteer "Kaleidoscoop", ga naar "Instellingen" en stel de waarde "Uit" in voor het item "Uitzending".

Stap 3

Er is nog een andere optie om de service uit te schakelen, wat handig kan zijn voor degenen die de servicewebsite hebben gebruikt op www.zamenigoodok.megafon.ru. U moet inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, naar het servicebeheergedeelte gaan en een verzoek sturen om het uit te schakelen.

Aanbevolen: