Hoe Een Betaald Abonnement Van De Operator TELE 2 Uit Te Schakelen

Hoe Een Betaald Abonnement Van De Operator TELE 2 Uit Te Schakelen
Hoe Een Betaald Abonnement Van De Operator TELE 2 Uit Te Schakelen

Video: Hoe Een Betaald Abonnement Van De Operator TELE 2 Uit Te Schakelen

Video: Hoe Een Betaald Abonnement Van De Operator TELE 2 Uit Te Schakelen
Video: Как позвонить оператору Теле2 - подробная инструкция 2024, Mei
Anonim

Het is gemakkelijk om het slachtoffer te worden van een betaald abonnement. Het is veel moeilijker om deze service uit te schakelen. En het meest beledigende is dat het niet mogelijk is om het feit van een abonnement onmiddellijk te detecteren. Vaker wel dan niet, gaan er een paar dagen voorbij en is het bedrag van uw geld aanzienlijk gedaald. De procedure voor het deactiveren van een betaald abonnement is voor elke operator anders. Het is heel eenvoudig om een betaald abonnement van de TELE 2-operator te deactiveren.

Hoe een betaald abonnement van de operator TELE 2 uit te schakelen
Hoe een betaald abonnement van de operator TELE 2 uit te schakelen

De meest voorkomende slachtoffers van betaalde abonnementen zijn smartphonegebruikers. Omdat voor toegang tot internet een simkaart wordt gebruikt waaraan het account van de mobiele operator is gekoppeld. Het is ook mogelijk om u te abonneren terwijl u op een computer werkt als het Wi-Fi-toegangspunt van uw telefoon wordt gebruikt om toegang te krijgen tot internet. In beide gevallen is het mobiele telefoonnummer bekend, waardoor het heel eenvoudig is om een betaalde dienst te activeren. Het volstaat om op een willekeurige banner te klikken, bijvoorbeeld "downloaden" of "bekijken".

Aansluiting op een betaalde dienst vindt in de regel plaats door eigen onoplettendheid en haast. Zo werd ik abonnee van deze site filegenerator.net.

Het was nodig om een portfolio te downloaden voor een leerling van het 5e leerjaar. Ik werkte op een laptop en gebruikte een smartphone om toegang te krijgen tot internet. Via de zoekmachine ging ik naar deze site en klikte op "downloaden".

image
image

Toen ging ik naar de volgende pagina en klikte op "opslaan".

image
image

En pas later zag ik de kleine lettertjes helemaal bovenaan, waar de abonnementsprijs van 30 roebel per dag en mijn toestemming om verbinding te maken met deze service werden aangegeven.

image
image

Mijn abonnement werd bevestigd door een sms-bericht op mijn smartphone.

image
image

Als gevolg hiervan was het niet mogelijk om iets te downloaden en werd een abonnement voor 30 roebel per dag uitgegeven. Daarna ben ik, in plaats van een portfolio op te bouwen, op zoek gegaan naar een veilige manier om betaalde abonnementen uit te schakelen.

Het sms-bericht bevatte informatie over het uitschakelen van het abonnement. Deze manier van loskoppelen leek gevaarlijk, dus ik besloot naar dezelfde site te gaan en de betaalde service erop uit te schakelen. U moet "Abonnementbeheer" selecteren.

image
image
image
image

Ik heb verschillende keren mijn nummer ingevoerd en op afmelden gedrukt, maar het was allemaal tevergeefs. Het was mogelijk om het abonnement alleen uit te schakelen in het persoonlijke account op de website van de TELE 2-operator.

image
image

Ga hiervoor naar je persoonlijke account en selecteer "Abonnementenbeheer".

image
image

Op deze pagina wordt aangegeven dat om de verbinding te verbreken, het commando * 144 # moet worden gekozen. Er verschijnt een menu op de smartphone, u moet item 6 selecteren. Daarna ontvangt u een sms-bericht met een lijst met aangesloten services.

Hier is de eerste sms - wat is er verbonden en hoe kun je je afmelden. Stuur hiervoor een STOP-bericht naar 2317.

image
image

Hier is een foto waar op de eerste sms - het abonnement is verbonden, daarna heb ik het STOP-commando verzonden - en het sms-abonnement is uitgeschakeld.

image
image

Voor betrouwbaarheid en gemoedsrust heb ik het commando * 144 # opnieuw gekozen om er zeker van te zijn dat er geen abonnementen waren. De tweede sms bevestigde het.

image
image

Om niet in het netwerk van betaalde abonnementen te komen, neem de tijd, lees de documenten aandachtig en ga niet naar verdachte sites.

Aanbevolen: