Sony Xperia Z1 Compact: Specificaties, Review

Inhoudsopgave:

Sony Xperia Z1 Compact: Specificaties, Review
Sony Xperia Z1 Compact: Specificaties, Review

Video: Sony Xperia Z1 Compact: Specificaties, Review

Video: Sony Xperia Z1 Compact: Specificaties, Review
Video: Sony Xperia Z1 Compact - обзор уникального смартфона 2024, April
Anonim

Het Sony-concern heeft het gedaan! Ze hebben een echt coole smartphone gemaakt. Het kan met vertrouwen het beste mobiele apparaat van dit bedrijf worden genoemd sinds de release van zijn voorganger, de Xperia Z.

Sony Xperia Z1 Compact
Sony Xperia Z1 Compact

Het vlaggenschip is uit - wacht op zijn verkleinde exemplaar. Maar vaak herhaalden de "kinderen" alleen het uiterlijk van hun "oudere broers". Een volwaardig compact vlaggenschip kon op geen enkele manier worden gecreëerd. Bovendien bleef de prijs hoog en kwam de vulling slechter uit dan ooit. En het zou voor een onbekende hoeveelheid tijd zijn doorgegaan, totdat de eerstgeborene werd gepresenteerd in het Land van de Rijzende Zon - een minivlaggenman op Android. De Sony Xperia Z1 Compact doet op geen enkele manier onder voor de topklasse Xperia Z1.

Externe gegevens

Het toestel is verkrijgbaar in vier kleuren (wit, zwart, roze en limoen). Opgemerkt moet worden dat de nieuwe limoengadget buitengewoon goed is. De karakteristieke felle kleur zal niemand onverschillig laten, en dit is waarschijnlijk de reden waarom veel mensen deze telefoon zullen kopen.

Uiterlijk is het een kleinere kopie van de Xperia Z1 met het OmniBalance-ontwerpconcept (balans en symmetrie in elk opzicht). Maar er zijn nog steeds verschillen. Namelijk in de dislocatie van sommige elementen. Het "gezicht" van de nieuwe gadget heeft een 4, 3 "IPS-display met een resolutie van 1280x720 pixels. Het achterpaneel van deze mini is uitgerust met een volumetrische 20, 7-megapixelcamera met G-lens, hier verplaatst van de Xperia Z1 en een flits. De montage van dit mobiele apparaat is eenvoudig uitstekend, en we kunnen gerust zeggen dat de Z1 Compact absoluut monolithisch is. De afmetingen van deze baby zijn de volgende parameters: lengte - 127 mm, breedte - 65 mm, dikte - 9, 4 mm Een stijf metalen frame zorgt ervoor dat je het compacte Sony Xperia z1 apparaat vertrouwt en geeft het het gewicht dat nodig is om deze telefoon echt "cool" te voelen. Hij weegt 140 gram en ligt erg prettig in de hand.

Beeld
Beeld

Specificaties:

Een miniatuurgadget van Sony Xperia z1 compact "zit" op het Android 4.3 Jelly Bean-platform. Het hart is een 4-core processor, Snapdragon 800 op 2,2 GHz. Display: 4, 3", 1280x720 pixels, IPS, 342 ppi. Camera: 20, 7 Mp, f / 2.0, 1 / 2.3", 1, 1 micron, LED-flitser, autofocus, Full HD video-opname, Sony Exmor RS-sensor, G-lens, elektronische SteadyShot, camera aan de voorkant: 2 megapixels.

Intern geheugen: 16 GB. Geheugenkaart: microSD (tot 64 GB). Niet-verwijderbare 2300 mAh-batterij.

Een speciaal woord moet gezegd worden over de cameramogelijkheden van deze smartphone. De kwaliteit van de foto's is zo uitstekend dat we deze gadget in die zin gerust een van de beste Android-smartphones op de markt mogen noemen.

De Sony Xperia Z1 Compact gebruikt dezelfde module als het vlaggenschip Xperia Z1. Het maakt gebruik van G Lens en maakt gebruik van elektronische SteadyShot voor beeldstabilisatie, wat zijn waarde heeft bewezen in de Xperia Z1.

De autonomie van de smartphone met zijn 2300 mAh-batterij is gewoon uitstekend. De telefoon werkt een hele dag stil en zelfs iets meer.

Aanbevolen: