Sony Xperia X Ultra: Review Van De Nieuwe Phablet Met Een 6,45-inch Display

Inhoudsopgave:

Sony Xperia X Ultra: Review Van De Nieuwe Phablet Met Een 6,45-inch Display
Sony Xperia X Ultra: Review Van De Nieuwe Phablet Met Een 6,45-inch Display

Video: Sony Xperia X Ultra: Review Van De Nieuwe Phablet Met Een 6,45-inch Display

Video: Sony Xperia X Ultra: Review Van De Nieuwe Phablet Met Een 6,45-inch Display
Video: Sony Xperia XA1 Ultra Unboxing (6-дюймовый фаблет с селфи-камерой OIS) 2024, Mei
Anonim

Sony Xperia X Ultra 6, 45-inch smartphone. Samsung heeft een nieuwe vlaggenschip-smartphone uitgebracht die is uitgerust met een scherm met een niet-standaard beeldverhouding.

Sony Xperia X Ultra met 6, 45-inch scherm
Sony Xperia X Ultra met 6, 45-inch scherm

Het bekende Japanse bedrijf Sony heeft, in tegenstelling tot zijn directe concurrenten, de Sony Xperia X Ultra-tablet uitgebracht. Deze phablet met een 6, 45-inch display bleek van binnen best aantrekkelijk te zijn. Ook moet worden opgemerkt dat de Xperia X Ultra de eerste smartphone is die is gebaseerd op de Qualcomm Snapdragon 660-processor.

Specificaties:

Display: matrix IPS LCD, diagonaal 6, 45 inch, resolutie 1440x2880 pixels, dichtheid 499ppi, multitouch, beeldverhouding 21: 9. De processor, zoals eerder vermeld, is Qualcomm Snapdragon 660, acht-core, 4 Kryo 2,2GHz-kernen + 4 Kryo 1,9GHz-kernen, 14nm-procestechnologie, 64-bit. RAM-geheugen tot 4GB. Geheugenkaart tot 256 GB. Er is een vingerafdrukscanner. Snellader. Batterij 3050 mAh (niet verwijderbaar).

De camera is het "hobbypaard" van het model

De Sony xperia 6" heeft een bijzonder voordeel met zijn exclusieve 19 megapixel hoge resolutie camera. Ze werd een kleine persoonlijke revolutie van deze ongewone gadget. Deze sensor is uitgerust met een op zichzelf staand geheugen voor het afspelen van super slow motion video. Hierdoor wordt de telefoon een uitkomst voor iedereen die graag de wereld om zich heen in zijn schoonheid vastlegt. De telefoon met zo'n geweldige camera is uitgevonden voor de categorie "slakken" die geen haast hebben en rustig de ruimte om hen heen aanschouwen.

Afbeelding
Afbeelding

Exclusief scherm

De originaliteit van de Sony 6-inch smartphone is niet van horen zeggen. Het scherm met een beeldverhouding van 21:9 dat van boven naar beneden is uitgerekt, kan zelfs de meest geavanceerden verrassen. Maar je moet objectief zijn en, niet "voor de gek gehouden" worden door de ongebruikelijkheid van zo'n scherm, toegeven dat het buitengewoon onhandig is. En om het botweg te zeggen: belachelijk. Inderdaad, "het beste is de vijand van het goede." En het ergste van dit moment is dat niet elke applicatie geoptimaliseerd zal zijn voor zo'n scherm, en zwarte balken aan de zijkanten zullen toch een echte onvermijdelijkheid worden.

Deze smartphone wordt door de Japanse fabrikant zorgvuldig beschermd tegen het binnendringen van vocht. IP68-bescherming van de telefoon stelt u in staat om uzelf anderhalve meter tot een half uur in water onder te dompelen. Maar je moet in dergelijke gevallen nog steeds onthouden dat het, hoewel het een exclusieve gadget is, nog steeds geen peddel is, maar een mobiel apparaat.

Als je objectief naar dit ultramoderne model kijkt, kun je tot de conclusie komen dat dit een creatief subvlaggenschip is met een middenklasse processor van de nieuwe generatie. Het is in de eerste plaats bedoeld voor niet-standaard en heldere persoonlijkheden. En de Japanners boden opnieuw de hele wereld aan om met eigen ogen naar heel bekende en natuurlijke dingen te kijken. En het is goed als de klassiekers zichzelf toestaan om buiten het rigide kader te gaan.

Aanbevolen: