Sony Xperia XZ2: Review Van De Eerste Frameloze Smartphone Van Sony

Inhoudsopgave:

Sony Xperia XZ2: Review Van De Eerste Frameloze Smartphone Van Sony
Sony Xperia XZ2: Review Van De Eerste Frameloze Smartphone Van Sony

Video: Sony Xperia XZ2: Review Van De Eerste Frameloze Smartphone Van Sony

Video: Sony Xperia XZ2: Review Van De Eerste Frameloze Smartphone Van Sony
Video: SONY XZ2 в 2020 году.Обзор+опыт использования 2024, Mei
Anonim

Sony is een wereldberoemd Japans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hightechproducten. De geschiedenis van dit bedrijf gaat terug tot 1946. Sindsdien is ze erin geslaagd om de hele wereld te bewijzen dat haar producten een van de beste zijn. Naast de productie van hoogwaardige professionele fotoapparatuur en andere apparatuur, is het bedrijf gestart met de productie van moderne smartphones.

slaapmuis
slaapmuis

Algemene informatie

Sony Xperia XZ2 is een van de vertegenwoordigers van de Xperia X-serie en het helderste vlaggenschip van 2018 (aangekondigd in februari). Dit model was de eerste die een HDR-compatibel scherm gebruikte. De combinatie van een stoer modern design en de meest geavanceerde hardware maakt dit model een echt smakelijk hapje voor de echte kenner van Sony smartphones. Maar je zult er een aardig bedrag voor moeten betalen, van 40 tot 50 duizend roebel.

Behuizing en display

Het scherm van de gadget is niet de grootste - 5,7 inch met een resolutie van 1080 bij 2160 pixels en met HDR-ondersteuning. Het multi-touchscreen wordt beschermd door Corning Gorilla Glass 5. De body is gemaakt van glas en aluminium en heeft een beschermingsgraad tegen vocht en stof IP65/IP68, 1,5 m en 30 minuten. Dit betekent dat het apparaat maximaal 30 minuten in water op een diepte van 1,5 meter kan zijn.

De eigenaardigheid van de behuizing van dit model ligt in de vorm (het is gemaakt in de vorm van een boot en past ergonomisch in de palm van je hand), hoewel sommige gebruikers deze innovatie aan nadelen toeschrijven. De kleuren waarin de nieuwe sony xperia 2018 wordt uitgebracht: roze, donkergroen, zwart, zilver.

Belangrijkste technische kenmerken:

Het vlaggenschip heeft het besturingssysteem Android 8.0. Gecombineerd met een van de beste tot nu toe Qualcomm's Snapdragon 845 octa-core 2800 MHz processor en Adreno 630 grafische chip, zijn de prestaties van deze smartphone uitstekend. Volgens de tests van de Antutu-service scoorde hij meer dan 255 duizend punten en stond in 2018 in de top tien op de achtste plaats. Opgemerkt moet worden dat de telefoon zijn taken 100 procent uitvoert.

Het Sony-model bevat 4 GB RAM en 64 GB ingebouwd geheugen. Het is ook mogelijk om het geheugen uit te breiden met een kaart tot 400 GB. Aangezien de XZ2 niet alleen is ontworpen als een apparaat voor communicatie maar ook voor entertainment, zal deze hoeveelheid geheugen niet overbodig zijn. Het model bevat een lithium-ion batterij met een capaciteit van 3180 ma/h. Er is de mogelijkheid van snellaadtechnologie Qualcomm Quick Charge 3.0. Opladen en draadloos opladen via USB. De connector wordt gebruikt USB Type-C. De gadget ondersteunt 2 nano-simkaarten, de nieuwste generatie 4, 5G mobiele communicatie en alle moderne audio-, video- en grafische formaten.

Foto en video

De smartphone heeft twee camera's: de ene is op het eerste gezicht een eenvoudige 5 MP-camera aan de voorkant, maar hij geeft foto's van hoge kwaliteit bij goede verlichting, en de tweede is de belangrijkste, gewoon een uitstekende 19 MP-camera. Hij maakt foto's tot 5812 bij 3269 pixels en maakt video's tot 3840 bij 2160 pixels. Het ondersteunt alle momenteel beschikbare beeldresoluties tot 4K.

De camera heeft enorm veel instellingen en functies. U kunt niet alleen aanpassen tijdens het fotograferen, maar ook tijdens de video-opname. De speciale kenmerken van de camera zijn de mogelijkheid om tijdens het fotograferen verschillende objecten aan het frame toe te voegen en de 3D-modelleringsfunctie. Ook interessant is de functie om de video te vertragen.

Veiligheid

Het model heeft een vingerafdrukscanner en VPN. De telefoon is ook goed in termen van de veiligheid van menselijke blootstelling aan elektromagnetische straling. Het SAR-niveau van het model is slechts 0,56 watt per kilogram (tot 2 watt wordt als acceptabel beschouwd, de waarde van deze indicator voor de meeste moderne smartphones ligt in het bereik tussen 1,5 en 1,5 W / kg).

Als een potentiële koper zich zorgen maakt over de veiligheid van de gadget, dan kan hij dit apparaat met een gerust geweten kopen. Het is echter van alle kanten echt goed en zal iedereen aanspreken.

Aanbevolen: