Sony Xperia XZS En XZ Premium:: Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Sony Xperia XZS En XZ Premium:: Review, Specificaties, Prijs
Sony Xperia XZS En XZ Premium:: Review, Specificaties, Prijs

Video: Sony Xperia XZS En XZ Premium:: Review, Specificaties, Prijs

Video: Sony Xperia XZS En XZ Premium:: Review, Specificaties, Prijs
Video: Максимально подробный обзор Sony XZ Premium 2024, April
Anonim

De modellen van de bekende Japanse fabrikant Sony Xperia XZS en XZ Premium waren een echte ontdekking. Het leek erop wat er nog meer kon worden aangeboden aan de geavanceerde gebruiker? Maar de Japanners kunnen vandaag iedereen verrassen!

Sony Xperia XZS en XZ Premium smartphones - echte Japanse kwaliteit
Sony Xperia XZS en XZ Premium smartphones - echte Japanse kwaliteit

De bekende fabrikant Sony heeft een gaaf stel moderne gadgets Xperia XZS en XZ Premium uitgebracht. Er moet moedig worden opgemerkt dat met de release van deze twee modellen een kleine technische revolutie plaatsvond. De Japanse fabrikant verraste weer iedereen. Terwijl Samsung het 'mobiele monster' minutieus over zijn batterijen tovert, heeft fabrikant Sony al een telefoon uitgebracht die geen analogen heeft, die heerlijk zit op de superprocessor Snapdragon 835. Een bijzondere verrassing van de smartphone was de nieuwe generatie Motion Eye-camera. Deze "baby" doet wonderen dankzij het ingebouwde "RAM" in de fotomodule en de mogelijkheid om high-speed Slow-mo video's te maken tot 960 frames per seconde. Is dit geen revolutie?!

Externe gegevens van apparaten

De modellen zijn gemaakt in de traditionele stijl van het bedrijf. Dit zijn absoluut laconieke rechthoekige gadgets zonder enige zweem van de gebruikelijke frivole rondheid van de afgelopen tijd. Alles is behoorlijk respectabel en streng. Minimalisme is de kenmerkende stijl van deze Japanse fabrikant. De kasten zijn gemaakt van glas met een goede oleofobe coating. Daarom geven deze apparaten niets om vegen en vingerafdrukken.

Specificaties:

De xperia xzs-smartphone heeft een 5,2-inch scherm, IPS, met Full HD-resolutie en natuurlijk is er een modern glas dat Gorilla Glass 4 bedekt. Het hart van deze moderne telefoon is een 4-core Qualcomm Snapdragon 820. RAM - 4 GB. Opslaggeheugen - 32/64 GB (uitbreidbaar met microSD).

Opnameapparaat voor sony xperia xzs 19-megapixelcamera, Exmor RS-sensor, met diafragma f / 2.0, matrixformaat 1 / 2.3 ", Slow-mo-video tot 960 fps in HD-resolutie. 13-megapixel camera aan de voorkant, Exmor RS-sensor, diafragma f / 2.0, matrixgrootte 1 / 3.06 ", 22 mm groothoeklens. De kosten van de gadget bedragen ongeveer $ 700.

Het xperia xz premium model is voorzien van een 5,5 inch scherm, IPS, met een resolutie van 4K en een state-of-the-art Gorilla Glass 5. Het hart van het toestel is een 8-core Qualcomm Snapdragon 835. RAM - 4GB. Opslaggeheugen - 64 GB + microSD-slot.

Sony xz premium camera 19 megapixel camera, Exmor RS-sensor, f/2.0 diafragma, 1/2,3" matrixgrootte, Slow-mo video tot 960 fps, 4K video-opname, Bionz algoritme, 5-assig OS. 13-assig front camera -megapixel, Exmor RS-sensor, diafragma f / 2.0, matrixformaat 1 / 3.06 ", 22 mm groothoeklens. Kosten vanaf $ 900.

Deze twee moderne mobiele apparaten kunnen met recht als een van de beste van vandaag worden beschouwd. De geroemde Japanse kwaliteit faalde niet alleen, maar voldeed ruimschoots aan de langverwachte verwachtingen van gebruikers.

Aanbevolen: