Hoe U De Details Van Beeline-oproepen Kunt Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe U De Details Van Beeline-oproepen Kunt Achterhalen?
Hoe U De Details Van Beeline-oproepen Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U De Details Van Beeline-oproepen Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U De Details Van Beeline-oproepen Kunt Achterhalen?
Video: Beeline Motor & Fietsnavigatie | GPS navigatie maar dan net even anders... 2024, April
Anonim

Dankzij de service die telecomoperator Beeline aan haar klanten biedt, kan je de nodige informatie krijgen over inkomende en uitgaande oproepen, de duur van de onderhandelingen en nog veel meer. Met detaillering kunt u ook informatie krijgen over lopende GPRS-sessies en sms-berichten. Er zijn verschillende manieren om de dienst te bestellen.

Hoe u de details van Beeline-oproepen kunt achterhalen?
Hoe u de details van Beeline-oproepen kunt achterhalen?

instructies:

Stap 1

Het gebruik van deze of gene verbindingsmethode is afhankelijk van het type verrekeningssysteem. Abonnees van het postpaid-systeem (ook wel krediet genoemd) kunnen bijvoorbeeld de details van hun persoonlijke account rechtstreeks op de officiële website van het bedrijf krijgen. U hoeft alleen maar op de overeenkomstige kolom van het menu te klikken en het aanvraagformulier dat verschijnt in te vullen. Elke Beeline-gebruiker kan een e-mail sturen naar vragen @ Beeline.ru en een aanvraag naar het faxnummer (495) 266-76-08. Vergeet trouwens bij het invullen van een aanvraag voor de operator niet je rekeningnummer of facturatieperiode door te geven, evenals je gsm en je paspoortgegevens. Voeg aan het einde een vermelding toe waarin staat dat u garant staat voor tijdige betaling voor communicatiediensten.

Stap 2

Abonnees van het tweede, prepaid-vereffeningssysteem kunnen de "Detailing"-service zowel via de website van de exploitant als bij elk bedrijfskantoor of Beeline-communicatiewinkel bestellen. Houd er rekening mee dat personen bij hen alleen een paspoort nodig hebben, maar rechtspersonen hebben ook een volmacht van de verzendende organisatie nodig om het account te specificeren.

Stap 3

Voordat u een dergelijke service activeert, is het niet overbodig om het saldo te controleren. Vul indien nodig uw account aan. De verklaring voor een dergelijk verzoek is vrij eenvoudig: het aansluiten van details op de officiële website kost een abonnee 30 roebel als hij een prepaid-systeem gebruikt. Slechts 1 roebel wordt betaald door de abonnee die contact opneemt met het kantoor van het bedrijf. De dienst wordt alleen gratis aangeboden aan abonnees van het kredietvereffeningssysteem.

Aanbevolen: