Hoe U Gratis De Eigenaar Van Een Mobiel Telefoonnummer Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis De Eigenaar Van Een Mobiel Telefoonnummer Kunt Achterhalen
Hoe U Gratis De Eigenaar Van Een Mobiel Telefoonnummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Gratis De Eigenaar Van Een Mobiel Telefoonnummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Gratis De Eigenaar Van Een Mobiel Telefoonnummer Kunt Achterhalen
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende redenen waarom het nodig kan zijn om de eigenaar van een mobiel telefoonnummer te achterhalen. Het is vrij problematisch om dit alleen en gratis te doen, maar bij gebruik van speciale internetbronnen is het heel goed mogelijk.

U kunt de eigenaar van het mobiele telefoonnummer gratis achterhalen
U kunt de eigenaar van het mobiele telefoonnummer gratis achterhalen

instructies:

Stap 1

Alvorens de eigenaar van een mobiel telefoonnummer te achterhalen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het nummer niet frauduleus is. Anders kan een telefoontje of het sturen van een bericht naar bijvoorbeeld een dergelijk nummer ertoe leiden dat er een groot bedrag van uw rekening wordt afgeschreven. Probeer gewoon het volledige nummer in te voeren in een van de internetzoekmachines en kijk of het wordt vermeld in frauduleuze databases en andere zwarte lijsten. Bovendien is het in sommige gevallen mogelijk om onmiddellijk te berekenen wie de eigenaar is van dit telefoonnummer, aangezien sommige abonnees hun contactgegevens op advertentiesites, in cv's en op andere openbare sites plaatsen.

Stap 2

Let op de eerste 3 cijfers na de internationale code +7. Deze nummers geven de mobiele operator aan, evenals de regio waarin het nummer is geregistreerd. Dit kan u helpen de eigenaar van het mobiele telefoonnummer gratis te achterhalen, aangezien het waarschijnlijk is dat een ver familielid of kennis die in de buurt of in het gebied woont waar u bent geweest, u probeert te bereiken.

Stap 3

Gebruik sociale media om gratis de eigenaar van een mobiel telefoonnummer te achterhalen. Controleer allereerst de persoonlijke contactgegevens op de pagina's van je vrienden: misschien heeft een van hen het nummer veranderd en probeert hij je nu van hem te bellen. Probeer ook uw telefoon door de interne zoekmachine voor sociale media te porren - dit is een andere effectieve manier om de eigenaar te vinden.

Stap 4

Als het nummer niet frauduleus, verdacht of buitenlands is, probeer het dan gewoon te bellen en neem rechtstreeks contact op met de eigenaar. Als de abonnee nog niet eerder contact met u heeft opgenomen en u wilt alleen de eigenaar van het mobiele telefoonnummer weten, dan kunt u zich voorstellen en de benodigde gegevens verkrijgen.

Stap 5

In het geval dat het nummer er verdacht uitziet, of als u al het slachtoffer bent geworden van oplichters, kunt u met een overeenkomstige klacht contact opnemen met de wetshandhavingsinstanties of uw mobiele telefoonmaatschappij. Dit zal u helpen de eigenaar van het mobiele telefoonnummer gratis en in de achtervolging te achterhalen.

Aanbevolen: