Hoe U De Locatie Van Een Beeline-abonnee Kunt Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe U De Locatie Van Een Beeline-abonnee Kunt Achterhalen?
Hoe U De Locatie Van Een Beeline-abonnee Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U De Locatie Van Een Beeline-abonnee Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U De Locatie Van Een Beeline-abonnee Kunt Achterhalen?
Video: ГЛЕНТ Стал ЗОМБИ ! *ОПАСНЫЙ ЭКСПЕРИМЕНТ* 2024, April
Anonim

Als u uw telefoon bent kwijtgeraakt die is verbonden met Beeline, of als u altijd wilt weten waar uw kind is, zoek dan de locatie van de abonnee op. Met moderne technologie is dit heel goed mogelijk.

Hoe u de locatie van een Beeline-abonnee kunt achterhalen?
Hoe u de locatie van een Beeline-abonnee kunt achterhalen?

instructies:

Stap 1

Als u kennissen heeft die bij wetshandhavingsinstanties werken, kunt u door hen het serienummer van de telefoon (IMEI) te geven, de locatie achterhalen met een nauwkeurigheid van een meter.

Stap 2

Officieel kan zo'n verzoek alleen worden gedaan als de telefoon is gestolen. Naast IMEI moet u de identiteit van de persoon die de telefoon heeft gestolen (indien mogelijk) en andere omstandigheden in het geval melden. Hoogstwaarschijnlijk is de dader tegen de tijd dat u naar de politie gaat, van de simkaart af.

Stap 3

Dergelijke informatie kan ook worden verstrekt door Beeline-operators. Maar helaas is deze informatie strikt vertrouwelijk en kan deze alleen worden verstrekt op verzoek van wetshandhavingsinstanties.

Stap 4

Ga online en bezoek een van de vele sites die gsm- en gps-trackingdiensten aanbieden. De locatie van uw telefoon wordt bepaald met een nauwkeurigheid van 50 meter. Maar wees voorzichtig: niet alle sites die dergelijke services claimen, bieden ze ook daadwerkelijk aan.

Stap 5

Als u zich zorgen maakt over hoe uw kind of een ouder familielid tijd doorbrengt, verbind dan de Mobile Locator-service van Beeline met hun telefoon. Om de locatie van de abonnee te bepalen, gebruikt deze mobiele operator verschillende technologieën:

- COO (cel van oorsprong) definieert de cel waarin de abonnee zich bevindt op het moment van identificatie van de positie;

- TOA (time of arrival) houdt rekening met het tijdsverschil tussen meerdere Beeline-referentiestations die het signaal hebben ontvangen;

- AOA (angle of arrival) houdt rekening met de richting van het signaal dat wordt ontvangen door de Beeline-netwerkantennes om de "angle of arrival" te bepalen.

Stap 6

Let op: om deze dienst aan te sluiten, heeft u schriftelijke toestemming nodig van de eigenaar van het Beeline-nummer, dus het is onwaarschijnlijk dat u toezicht op uw ontrouwe echtgenoot kunt regelen.

Stap 7

Daarnaast bieden sommige ontwikkelaars van mobiele telefoons een gratis verbinding met diensten die helpen bij het vinden van een andere abonnee, op voorwaarde dat een vergelijkbare applicatie op zijn telefoon van hetzelfde merk is geïnstalleerd (bijvoorbeeld AlterGeo voor Android-telefoons):

Aanbevolen: