Hoe U De Eigenaar Van Een Telefoonnummer Gratis Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Eigenaar Van Een Telefoonnummer Gratis Kunt Achterhalen
Hoe U De Eigenaar Van Een Telefoonnummer Gratis Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Eigenaar Van Een Telefoonnummer Gratis Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Eigenaar Van Een Telefoonnummer Gratis Kunt Achterhalen
Video: Skip Trace For Free - Find Person By Phone Number, By Address, By Name, and more. 2024, April
Anonim

Met moderne hardware- en softwaretools kunt u snel en volledig gratis de eigenaar van het telefoonnummer achterhalen. Als u wordt lastiggevallen door oproepen van een onbekend nummer, of als u bent vergeten wie de eigenaar is van het telefoonnummer dat in het dagboek is opgenomen, gebruik dan speciale informatiediensten en -bronnen.

U kunt de eigenaar van het telefoonnummer gratis vinden
U kunt de eigenaar van het telefoonnummer gratis vinden

instructies:

Stap 1

U kunt de eigenaar van de telefoon gratis proberen te achterhalen via internet met behulp van zoekmachines of speciale sites met telefoongidsen. De effectiviteit van deze methode is momenteel echter extreem laag vanwege de overvloed aan allerlei frauduleuze middelen. Het succes van het vinden van een eigenaar neemt toe als u geïnteresseerd bent in een kort nummer. Dergelijke nummers zijn meestal privé geregistreerd om sms-mailings en verschillende mobiele diensten te verstrekken, en informatie over de eigenaren wordt meestal aangegeven op internet. Als u voortdurend berichten ontvangt of wordt gebeld door een kort nummer en er wordt een bepaald bedrag van uw rekening afgeschreven, dan kunt u het slachtoffer worden van oplichters. Hoogstwaarschijnlijk is informatie over de eigenaar van dit nummer al beschikbaar op het netwerk of op de website van uw mobiele provider.

Stap 2

Let op de eerste cijfers van het nummer. Ze kunnen worden gebruikt om de regio te bepalen van waaruit de abonnee heeft gebeld (lijsten met regiocodes zijn te vinden op de websites van mobiele operators). Misschien is de persoon gebeld vanuit het dorp waar uw familieleden, verre vrienden of voormalige kennissen wonen, waardoor u bepaalde conclusies kunt trekken. Als het nummer in uw regio is geregistreerd, kunt u contact opnemen met winkels voor mobiele telefoons. Voor eenvoudige nieuwsgierigheid is het onwaarschijnlijk dat hulp wordt geboden, maar als u bedreigingen ontvangt of het nummer van een potentiële dader in uw handen valt, kunt u gratis de eigenaar van het telefoonnummer achterhalen.

Stap 3

Neem in ernstige situaties onmiddellijk contact op met de wetshandhavingsinstanties. Schrijf een verklaring over het tegen u gepleegde delict en vermeld het nummer van waaruit de dader opereerde. De politie zal u helpen het noodlottige nummer te achterhalen en de dader te vinden.

Stap 4

Bel terug naar het nummer dat je nodig hebt vanaf een andere simkaart of vanaf je huistelefoon. Stel jezelf bijvoorbeeld voor als medewerker van een mobiel bedrijf en stel de persoon een paar vragen, terwijl je onderweg zijn voor- en achternaam te weten komt. Als u uw identiteit niet hoeft te verbergen, en u denkt dat iemand van uw kennissen heeft gebeld, bel dan terug vanaf uw nummer. Een goede manier is om het nummer via Skype te bellen. U kunt dus niet alleen praten met een verdachte gesprekspartner, maar het gesprek ook opnemen met behulp van speciale add-ons.

Aanbevolen: