Hoe SMS-mailing Beeline Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe SMS-mailing Beeline Uit Te Schakelen
Hoe SMS-mailing Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe SMS-mailing Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe SMS-mailing Beeline Uit Te Schakelen
Video: Детализация звонков и счета Билайн через Личный кабинет 2024, April
Anonim

Het contract voor de levering van diensten door de mobiele operator van Beeline bevat een clausule volgens welke u reclameberichten kunt ontvangen: nuttige informatie over promoties, kortingen, goederen, producten en diensten van partnerbedrijven van Beeline. Als dergelijke berichten te vaak komen en u beginnen te irriteren, kunt u sms-berichten uitschakelen.

Hoe SMS-mailing Beeline uit te schakelen
Hoe SMS-mailing Beeline uit te schakelen

Het is nodig

een gsm met een positief saldo op de rekening

instructies:

Stap 1

Verwijder het record met het saldoverzoeknummer uit het adresboek van uw mobiele telefoon. Elk contact op een SIM-kaart of telefoon met het commando * 102 # zal voorkomen dat u de mailing uitschakelt. Kies het nummer 0674 05551. Een autoinformer zal u antwoorden, die u zal informeren: “Uw aanvraag is geaccepteerd. Bedankt om te bellen . Luister naar het bericht en verbreek de verbinding.

Stap 2

Maak een item in het adresboek van uw telefoon met een saldoverzoek, waarbij u de standaard asterisk aan het begin van het nummer vervangt door een hekje. Volgens een van de vele clausules in de overeenkomst, zal een standaard saldoverzoek door * 102 # te bellen, spammailing weer inschakelen. Het zal dus niet mogelijk zijn om de distributie voor een lange tijd uit te schakelen - bij elk verzoek om een saldo wordt de service automatisch weer ingeschakeld.

Stap 3

Saldo opvragen op nummer # 102 # is veel handiger. Het bericht over het saldo wordt in Latijnse letters geschreven in plaats van Russisch, maar om de standaard zinloze reclame in het bericht te vervangen, ontvangt u informatie over uw bonussen, gratis seconden en aanvullende informatie over de korte nummers van de operator, dat wil zeggen de informatie is echt handig. Kies uit gewoonte het nummer 0674 05551 elke keer dat u het nummer met een asterisk kiest.

Stap 4

Stuur een schriftelijke aanvraag met het verzoek om reclamemailing per fax uit te schakelen naar het nummer (495) 974 5996. Na bestudering van uw aanvraag wordt de sms-informatiedienst uitgeschakeld.

Aanbevolen: