Hoe De SMS MTS-service Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De SMS MTS-service Uit Te Schakelen?
Hoe De SMS MTS-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De SMS MTS-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De SMS MTS-service Uit Te Schakelen?
Video: Как отключить платные услуги на МТС ► 2024, April
Anonim

Mobiele operators sturen hun klanten nogal eens verschillende reclameboodschappen. Maar als de abonnee dergelijke berichten niet wil ontvangen, kunnen ze worden uitgeschakeld.

Hoe de SMS MTS-service uit te schakelen?
Hoe de SMS MTS-service uit te schakelen?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Probeer uw telefooninstellingen te wijzigen. Ga hiervoor naar het gedeelte van het hoofdmenu: "Berichten" en ga naar het item "Geavanceerd", "Opties" of "Instellingen" (de naam is afhankelijk van het model van uw telefoon). Selecteer het subitem "Serviceberichten" of "Informatieberichten" en specificeer het commando: "Uitschakelen".

Stap 2

Als er reclame of andere sms'jes naar u blijven komen van de MTS-operator, controleer dan de lijst met diensten die aan uw nummer zijn gekoppeld. Mogelijk bent u geabonneerd op enkele nieuwsbrieven, enz. Soms worden dergelijke abonnementen automatisch uitgegeven, zonder medeweten van de abonnee. Als u wilt weten welke diensten aan uw telefoonnummer zijn gekoppeld, stuurt u het volgende verzoek: "* 152 #" en drukt u op de belknop.

Stap 3

Om verschillende aanvullende diensten van MTS te weigeren, kunt u de "Internet Assistant" gebruiken - een speciale serviceprovider waarmee u verschillende opties van uw tariefplan kunt beheren. Ga hiervoor naar de officiële website van het bedrijf, selecteer de juiste link in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster en gebruik het systeem voor het verkrijgen van een wachtwoord om toegang te krijgen tot de service.

Stap 4

Daarnaast kunt u 0890 bellen en contact opnemen met de exploitant van de 24-uurs MTS-informatie- en referentieservice. Vertel hem uw paspoortgegevens en vraag hem om u te ontkoppelen van onnodige sms-mailings.

Stap 5

U heeft ook de mogelijkheid om sms-berichten van de MTS-operator uit te schakelen door persoonlijk de showroom van dit bedrijf in uw stad te bezoeken. Zorg ervoor dat u uw paspoort meeneemt, zodat de kantoormedewerker u kan helpen.

Stap 6

Wees voorzichtig bij het overstappen naar een bepaald tariefplan, in dergelijke gevallen is er vaak een automatische aansluiting van eventuele aanvullende diensten voor een bepaalde respijtperiode. En als u de mailing dan niet op tijd weigert, wordt deze definitief en voor u betaald.

Aanbevolen: