Hoe SMS-pakket MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe SMS-pakket MTS Uit Te Schakelen
Hoe SMS-pakket MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe SMS-pakket MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe SMS-pakket MTS Uit Te Schakelen
Video: SBI Clerk 2021 Preparation Day 9-Directions sense and Blood Relation 2024, April
Anonim

Wat te doen als u de dienst "SMS Pakket" van MTS niet nodig heeft? Je hebt het aangesloten en besefte dat je niet zoveel berichten verzendt. De uitweg is eenvoudig - schakel de service uit.

Hoe SMS-pakket MTS uit te schakelen
Hoe SMS-pakket MTS uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Er zijn twee manieren om sms-pakketten uit te schakelen. De eerste is het gebruik van een sms-assistent door een bericht naar een kort nummer te sturen. De tweede - via internet, op de officiële website van MTS, met behulp van een internetassistent.

Stap 2

Om de dienst te deactiveren met de sms-assistent, stuurt u een sms naar het verkorte nummer 111 met de tekst die overeenkomt met uw sms-pakket. Om het 100 SMS-pakket te deactiveren, stuurt u 00100, 00300 - voor het 300 SMS-pakket; 00500 - voor 500 sms-pakket, 001000 - voor 1000 sms-pakket. De telefoon moet een bevestiging ontvangen dat de service is uitgeschakeld.

Stap 3

Om het sms-pakket via de internetassistent uit te schakelen, volgt u de link https://ihelper.mts.ru/selfcare/?home, voert u uw telefoonnummer en wachtwoord in. Als u niet bent geregistreerd in de internetassistent, gebruik dan de instructies op dit adres: https://www.mts.ru/help/selfservices/issa/, de registratie zal niet veel tijd in beslag nemen.

Stap 4

Ga in de Internet-assistent naar het menu "Tarieven en diensten" aan de linkerkant van het scherm, er verschijnt een vervolgkeuzelijst, selecteer daarin "Servicebeheer" of klik op de link "Bekijk de lijst met diensten" op de rechterkant van het raam.

Stap 5

De link opent een lijst met alle services die u hebt aangesloten. Zoek het sms-pakket dat je hebt aangesloten. Er is een knop "Uitschakelen" tegenover elke service. Klik erop om de service te deactiveren.

Stap 6

Er wordt een venster geopend met informatie over de service. Klik op de knop "Services uitschakelen". Wacht op bevestiging, deze zou via sms naar je telefoon moeten komen. Als het overdag niet aankomt, probeer dan de service opnieuw uit te schakelen.

Stap 7

Als u het pakket niet per sms of via de internetassistent kunt uitschakelen, belt u het MTS-contactcentrum op 0890 en neemt u contact op met de operator voor hulp door op "0" te drukken.

Stap 8

Eenmalige sms-pakketten hoeven niet te worden uitgeschakeld, na een maand wordt de service automatisch uitgeschakeld.

Aanbevolen: