Hoe Mega SMS Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mega SMS Megafon Uit Te Schakelen
Hoe Mega SMS Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mega SMS Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mega SMS Megafon Uit Te Schakelen
Video: Как отключить и запретить платные подписки на Мегафон 2024, April
Anonim

Het verbinden of verbreken van diensten die worden aangeboden door mobiele operators kan door de gebruiker worden uitgevoerd, hetzij onafhankelijk met behulp van speciale opdrachten, hetzij door contact op te nemen met de ondersteuningsdienst. De Mega-SMS-dienst van Megafon is daarop geen uitzondering.

Hoe Mega SMS Megafon uit te schakelen
Hoe Mega SMS Megafon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

De essentie van de dienst is om abonnees van diensten de mogelijkheid te bieden om tot drieduizend sms-berichten per dag te verzenden. In dit geval zijn de kosten van het bericht gelijk aan vijftien kopeken. Het abonnementsgeld per dag is drie roebel en de eerste verbinding is gratis. De tijdslimiet voor het verzenden van berichten is: - van negen uur 's ochtends tot middernacht - tweeduizend - van middernacht tot negen uur 's ochtends - duizend. Bovendien zijn 's nachts alle berichten gratis.

Stap 2

Activering van de "Mega-SMS"-service kan worden uitgevoerd door een speciaal nummer te kiezen * 105 * 84 # Bellen. Houd er rekening mee dat na het uitschakelen van deze service het opnieuw verbinden niet langer gratis is. Het bedrag dat door de mobiele operator Megafon in rekening wordt gebracht, is in dit geval dertig roebel.

Stap 3

Andere manieren om verbinding te maken met de Mega-SMS-service zijn: - een sms-bericht zonder tekst verzenden naar het nummer 000105840; - het spraakmenu gebruiken voor abonneeondersteuning op 050084; - contact opnemen met de operator op het korte nummer 0500; - de gespecialiseerde online service gebruiken Service- Guide "; - persoonlijk bezoek aan het kantoor of salon van het bedrijf " Megafon ".

Stap 4

U kunt zich op dezelfde manier afmelden voor de "Mega-SMS"-service. Stuur een sms-bericht zonder inhoud naar het nummer 000105840 om je automatisch af te melden voor de geselecteerde service, of ga naar de dichtstbijzijnde Megafon-salon om een weigeringverklaring achter te laten. Gebruik de online service voor het beheren van uw account "Service-Guide" als u een computer en een internetverbinding heeft.

Stap 5

Een alternatieve methode is om een speciaal commando * 105 * 84 # Call te sturen. Laat een persoonlijk verzoek achter om de geselecteerde service te deactiveren bij de operator van het bedrijf door het korte nummer 0500 of gebruik het geautomatiseerde spraakmenu dat beschikbaar is op 050084.

Aanbevolen: