Hoe Sms Op Je Telefoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Sms Op Je Telefoon Uit Te Schakelen
Hoe Sms Op Je Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Sms Op Je Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Sms Op Je Telefoon Uit Te Schakelen
Video: How To Disable/Turn off Sms Feature on Messenger 2024, April
Anonim

De sms-service die door elke mobiele operator wordt aangeboden, is handig en erg populair bij de meeste bezitters van mobiele telefoons. Maar soms is sms ongewenst.

Hoe sms op je telefoon uit te schakelen
Hoe sms op je telefoon uit te schakelen

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Dit geldt in het bijzonder voor alle soorten mailings en diensten van korte nummers die voor geld worden verstrekt. Bij het gebruik van dergelijke diensten smelt de telefoonrekening voor onze ogen. En de gebruiker weet niet altijd waar zijn geld naartoe gaat. Om dit probleem op te helderen, kan een telefoontje naar de operator helpen, die zal nagaan op welke nummers grote bedragen van uw telefoon worden afgeschreven.

Stap 2

Deze situatie doet zich in de regel voor wanneer u naar verschillende links gaat of zich registreert op sites waar uw nummer mogelijk nodig is om er een toegangscode naar toe te sturen. Als gevolg hiervan ontvangt u mogelijk de code niet en verliest u uw eigen geld van de rekening voor een aantal onbekende diensten die aan u zijn verleend.

Stap 3

Het is onwaarschijnlijk dat uw provider dergelijke functies kan uitschakelen, aangezien ze door andere diensten worden geleverd. Maar hij zal aanbevelingen doen voor actie. Hij kan u bijvoorbeeld adviseren om alle inkomende berichten van betaalde korte nummers te verbieden. Waarom u wordt gevraagd een sms te sturen met de tekst "STOP" of "STOP" naar het nummer waarop uw geld is afgeschreven. Het verzoek aan nummer 7052 om de opzegging van alle abonnementen van dit nummer te bevestigen werkt perfect. Voor hetzelfde doel kunt u het gratis nummer 8-800-100-7337 bellen en uw verzoek doorgeven. Tijdens dit gesprek hoef je je geen zorgen te maken over de status van je account: in dit geval worden er geen kosten in rekening gebracht voor het gesprek.

Stap 4

Bel dan 0858 en stel, volgens de aanwijzingen van de elektronische autoinformer, een verbod in op het verzenden en ontvangen van berichten van korte servicenummers. Hiervoor moet u de CPA Black and White Lists-service activeren. Enkele minuten na het indienen van uw aanvraag ontvangt u een bericht dat uw aanvraag is geaccepteerd. De service zelf wordt binnen 24 uur geleverd.

Stap 5

Als je sms van andere mobiele gebruikers wilt uitschakelen, kun je dit doen door een verbod op inkomende berichten in te stellen. Een vergelijkbare functie is te vinden in de telefooninstellingen. Of ongewenste nummers op de zwarte lijst zetten. Alle mobiele operators bieden deze service tegen een kleine maandelijkse vergoeding.

Aanbevolen: