Hoe De Melodie Op MTS . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Melodie Op MTS . Uit Te Schakelen
Hoe De Melodie Op MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Melodie Op MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Melodie Op MTS . Uit Te Schakelen
Video: Muziekkolom jbl xtreme-hoe de radio aan te zetten 2024, April
Anonim

MTS-abonnees kunnen elke melodie op de telefoon instellen in plaats van de gebruikelijke pieptoon. Dit is mogelijk dankzij een speciale service genaamd "GOOD'OK". Je kunt het op elk moment uitschakelen als je wilt.

Hoe de melodie op MTS. uit te schakelen
Hoe de melodie op MTS. uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Als u de service niet wilt weigeren, maar gewoon de eerder geïnstalleerde melodie wilt vervangen door een andere, moet u een sms sturen. Voer "END spatie melodiecode" in als de berichttekst. De code van de muziekcompositie die je nodig hebt, vind je op de officiële website van de telecomoperator.

Stap 2

“Persoonlijk account is een andere mogelijkheid om services te beheren zonder zelfs maar het huis te verlaten. Open de website https://lk.ssl.mts.ru/ om toegang te krijgen tot het systeem. U ziet een formulier waarin u uw mobiele telefoonnummer en wachtwoord moet invoeren. Je hebt ook je nummer nodig om een wachtwoord in te stellen. Vergeet bovendien niet de bevestigingscode uit de afbeelding in te voeren en op de knop Get.

Stap 3

Om de service direct te deactiveren, stuurt u het commando * 111 * 29 #. Overigens kan dezelfde procedure eenvoudig worden uitgevoerd via de "Mobile Assistant" of "Internet Assistant". Om toegang te krijgen tot het eerste systeem, kiest u het verkorte nummer 111. Het zal niet veel tijd kosten om een wachtwoord te vragen in het tweede systeem. Ga gewoon naar de website https://ihelper.mts.ru of open eerst de officiële website van MTS, en klik dan pas op de link “Internet Assistant. Bestel vervolgens een wachtwoord bij de operator voor autorisatie door 1118 te kiezen of het commando * 111 * 25 #. Zodra er een bericht met de benodigde code op uw mobiele telefoon binnenkomt, voert u deze in het formulier in om toegang te krijgen tot het systeem.

Stap 4

Let op: de "Beep" kan worden uitgeschakeld in een van de twee secties. De lijst met aangesloten diensten staat in het item "Tarieven en diensten, en de lijst met actieve abonnementen staat in het menu" Mijn abonnementen. Klik tegenover de dienst waarvan u zich afmeldt op de knop "Uitschakelen of dienovereenkomstig" Abonnement verwijderen.

Aanbevolen: