Hoe De Melodie Op Beeline Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Melodie Op Beeline Uit Te Schakelen
Hoe De Melodie Op Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Melodie Op Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Melodie Op Beeline Uit Te Schakelen
Video: Личный кабинет Билайн, детализация, регистрация, вход 2024, Mei
Anonim

De "Hallo"-service, aangeboden door mobiele operators, is erg populair, ook onder Beeline-abonnees. Inderdaad, tijdens het wachten op een verbinding is het veel prettiger om een populaire melodie of grappige tekst te horen. Maar het komt ook voor dat de ingestelde melodie saai wordt, of niet meer tevreden is met de kosten van de service. En dan moet je het uitzetten.

Hoe de melodie op Beeline uit te schakelen
Hoe de melodie op Beeline uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Kies 0611 op uw telefoon, die een melodie heeft in plaats van een pieptoon, en leg aan de antwoordoperator uit dat u de pieptoonwijzigingsservice wilt uitschakelen. Als de operator u vraagt om hem de gegevens te verstrekken die nodig zijn voor de ontkoppeling, doe dat dan. De dienst wordt binnenkort gedeactiveerd.

Stap 2

Schakel de optie "Hallo" uit door het nummer 0674090770 op uw mobiele apparaat te bellen en op de belknop te drukken. De eerder geselecteerde instellingen en melodieën worden uitgeschakeld, maar blijven in het systeem, dus binnen zes maanden (180 dagen) kunt u de service herstellen door 0770 te bellen. Het gesprek is gratis.

Stap 3

Weiger de dienst "Melodie in plaats van piepjes" door het gratis nummer 0550 te bellen. Volg de instructies die je van de autoinformer hebt gehoord. Luister naar alle mogelijke actieopties, selecteer degene die je wilt (klik op het cijfer 4). Druk op 1 in het volgende spraakmenu. De service wordt uitgeschakeld.

Stap 4

Schakel de melodie uit met behulp van de officiële website. Voer privet.beeline.ru in de adresbalk van uw browser in. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op de hyperlink "Wachtwoord verkrijgen" als u zich nog niet eerder in het systeem heeft geregistreerd. Voer uw telefoonnummer, bevestigingscode uit de afbeelding in en klik op de gele knop "Wachtwoord verkrijgen". Er wordt een wachtwoord gegenereerd en naar uw telefoon verzonden.

Stap 5

Voer op de site uw telefoonnummer in het veld "Telefoon" in zonder 8, 7 of +7 en een wachtwoord en klik op "Inloggen". Zoek in de rechterkolom - "Uw account" - het gedeelte "Configuratiescherm" en open het door erop te klikken. Wijzig in het item "Persoonlijk" de "Standaardmelodie" in "Normale pieptonen". Sla uw wijzigingen op. De melodie zal niet meer klinken in plaats van een pieptoon.

Stap 6

Neem contact op met de communicatiesalon van het bedrijf "Beeline", dat het dichtst bij u in de buurt is. Vraag een adviseur om u te helpen bij het uitschakelen van de service om de pieptoon te vervangen door een melodie. Laat indien nodig uw paspoort zien.

Stap 7

Als u de services van de Beeline-Oekraïne-operator gebruikt, schakelt u de D-Jingle-service uit, die vergelijkbaar is met de Hello-service voor Russische abonnees. Registreer u op de site poslugy.beeline.ua, volg de aanwijzingen en ga naar uw "Persoonlijke account". Zoek daarin het item over de instellingen en de naam van de service die u wilt uitschakelen. Klik op "Service uitschakelen". Schakel indien nodig D-Jingle tijdelijk uit door een bericht te sturen met de tekst 08 naar nummer 465, of permanent uit te schakelen door een sms te sturen met de tekst 012 naar nummer 465.

Aanbevolen: